Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, din nou burlac! De ce a fost părăsit artistul de iubita de doar 24 de ani

Dan Bittman, din nou burlac! De ce a fost părăsit artistul de iubita de doar 24 de ani

GALERIE FOTO (5)

“Să nu-mi iei niciodată dragostea” rămâne cu siguranță unul dintre cele mai mari hituri semnate de Holograf, însă și un semn de întrebare la adresa unuia dintre compozitori, Dan Bittman, care pare să nu aibă noroc în dragoste.

În vârstă de 58 de ani, Dan Bittman era cap de afiș în tabloidele din România, chiar anul acesta în luna februarie, cu știrea că s-ar fi despărțit de Liliana Ștefan, mama celor 3 copii ai săi și femeia cu care a împărțit 25 de ani din viață. În plus, drama nu se termină aici pentru că Dan Bittman era deja cuplat cu o tânăra de doar 24 de ani, cu care se și mutase într-un complex luxos din capitală, mai exact în apropierea parcului Herăstrău.

Cine este Monica Odagiu?

Monica Odagiu cochetează cu muzica de multă vreme, însă relația cu Dan Bittman a început în urmă cu cel puțin patru ani. Aceștia au apărut în videoclipul piesei “Stau cu picioarele în apă rece”, unde Bittman are rol de… ospătar și pe alocuri cântăreț. Tânăra avea la vremea respectiva, in 2016, doar 20 de ani, însă suficient de mulți încât să îl vrăjească pe mult mai experimentatul Dan Bittman. Surprinsă de cei de la Libertatea zilele trecute, alături de sora sa, Ana Odagiu, Monica a spus amuzată că atât ea cât și sora ei nu au bărbați alături: „Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel… Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic. Pretendenți există, dar nu…”

Relația cu Liliana Ștefan se răcise de multă vreme

Cuplul Liliana Ștefan și Dan Bittman a fost unul destul de discret până de curând, când cei doi au decis să nu mai locuiască împreună. Astfel că, Dan Bittman a fost nevoit să își închirieze un apartament în capitală și să se mute relativ aproape de copii. Conform surselor, copiii Mark, Alex și Patrick au rămas în grija Lilianei, în casa unde au crescut. Intretimp, Liliana se ocupă de proiectele personale, majoritatea dedicate celor mici, așa cum este și Secretul Pălăriei Fermecate, care și-a făcut deja debutul pe scenele bucureștene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: