Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman i-a dat un inel Denisei Rifai! Gestul solistului continuă să alimenteze speculațiile

Dan Bittman i-a dat un inel Denisei Rifai! Gestul solistului continuă să alimenteze speculațiile

denise rifai

Un nou cuplu în showbizul autohton? Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea pereche. Este vorba despre prezentatoarea și jurnalista Denise Rifai și artistul Dan Bittman. Cei doi nu au confirmat în mod oficial informația conform căreia ar forma un cuplu, însă mici detalii ne fac să ne gândim că între ei există ceva mai mult decât o prietenie.

Denise Rifai a primit un inel de la Dan Bittman

Denise Rifai este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă atunci când este vorba despre viața sa personală. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit rareori despre sfera personală, cu atât mai puțin despre bărbații care au reușit să o impresioneze și să-i intre în grații. De ceva vreme, există zvonuri conform cărora Denise Rifai ar trăi o iubire ca în filme cu solistul Dan Bittman. Așa cum o știm, Denise Rifai a negat și a subliniat că doar prietenia sinceră îi aduce împreună, nu o săgeată a lui Cupidon care și-a atins ținta.

Nu cu multă vreme în urmă, Denise Rifai și Dan Bittman a participat la un eveniment monden organizat de către Cătălin Botezatu. Ce a atras atenția tuturor și a alimentat speculațiile privind relația? Denise Rifai și Dan Bittman au vorbit toată seara și au schimbat priviri languroase. Denise a pus paie pe foc și a plusat, susținând că a primit un inel de la Dan Bittman pe care îl poartă foarte des!

Dan Bittman, discuție interzisă minorilor cu Ioana Popescu

Dan Bittman a fost recent protagonistul unui subiect delicat. Ioana Popescu, supranumită devoratoarea de fotbaliști datorită apetenței pentru sportivi bine antrenați la sală, a dezvăluit că a avut o relație de natură sexuală cu solistul trupei Holograf. În presă au apărut mai multe mesaje, cu conținut ușor piperat, pe care cei doi amorezi și le-ar fi trimis.

Cât despre Denise Rifai, ea este o femeie care preferă să stea departe de astfel de discuții și subiecte, așadar foarte puține informații despre viața sa amoroasă sunt cunoscute. Prezentatoarea a dezvăluit, totuși, că în trecut a iubit și a suferit enorm din dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini