Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, noi declarații despre Covid: ”Pandemia a fost puțin pusă la cale. Ne-au păcălit”

Dan Bittman, noi declarații despre Covid: ”Pandemia a fost puțin pusă la cale. Ne-au păcălit”

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Dan Bittman își menține declarațiile anti-Covid. Artistul afirmă în continuare că pandemia este orchestrată și îi critică pe cei de la putere pentru felul cum aplică regulile împotriva Covid-19, în condițiile în care ei nu le respectă.

Dan Bittman, noi declarații despre Covid: ”Pandemia a fost puțin pusă la cale”

Dan Bittman spune că ”statul a eșuat” în pandemie, deoarece oamenilor li s-a încălcat dreptul de a munci. Cântărețul nu vrea să-și amintească de 2020 și îi este teamă ca tot ceea ce se întâmplă acum să nu fie un exercițiu pentru o urmare serioasă.

Constituțional ne-a a fost luat un drept fundamental. La muncă. Mie mi se pare că eșecul este numai al statului. Statul a eșuat. Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate.Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a spus Dan Bittman pentru AlephNews.

Pentru a-și susține afirmațiile, solistul a dat ca exemplu o teorie despre Mark Zuckerberg. Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale“. Această teorie conspiraționistă o întărește printr-un exemplu concret„Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane”,a mai explicat Dan Bittman.

Artistul se teme pentru ceea ce va fi în continuare și a precizat că nu a mai văzut ”o chestie ca asta”. ”Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta, a mai completat Dan Bittman.

Ce spune Dan Bittman despre clipul pro-vaccin al premierului Florin Cîțu

Cântărețul are o părere pozitivă despre clipul pro-vaccinare al lui Florin Cîțu, doar că trebuia să-l facă de la bun început. „Clipul cu Cîțu mi-a plăcut. Daca îl făcea de la început era mai bine. Poate a venit cam târziu cu el“, spune Bittman. Totodată, întrebat despre cea mai mare anomalie de care am avut parte în pandemie, artistul a precizat că: „Au fost atâtea… Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost. Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: