Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, mesaj emoționant pentru fiul său, Patrick. Tânărul a împlinit 18 ani

Dan Bittman, mesaj emoționant pentru fiul său, Patrick. Tânărul a împlinit 18 ani

Dan Bittman si familia lui

Dan Bittman are cu ce se mândri. Fiul lui, Patrick, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. În acest context, Dan Bittman a ținut să-i transmită un mesaj emoționant.

Dan Bittman, mesaj emoționant pentru fiul său, Patrick. Tânărul a împlinit 18 ani

Fiul lui Dan Bittman, Patrick, a ajuns la vârsta majoratului. Artistul a ținut, așadar, să-i transmită o urare emoționantă, pe rețelele de socializare. „Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, i-a urat cântărețul fiului său.

Dan Bittman şi Liliana Ştefan, imagini de la ceremonia de absolvire a liceului de către fiul lor, Patrick. Ce mesaje i-au transmis

Foto: Dan Bittman și Patrick

De altfel, tânărul a primit o urare frumoasă și din partea mamei sale, Liliana Ștefan. „S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick!”, a scris Liliana Ștefan pe Instagram.

Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt despărțiți de patru ani

Dan Bittman a uimit pe toată lumea, anul trecut, când a dezvăluit că nu mai este împreună de patru ani cu partenera lui, Liliana Ștefan. În presă se speculează că Dan Bittman ar fi avut o relație secretă cu una dintre surorile Odagiu. Deși nu mai sunt împreună, Dan Bittman și Liliana Ștefan au rămas în relații bune de dragul copiilor lor.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.”, a spus Dan Bittman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a ales să locuiască într-un apartament și să lase restul Lilianei Ștefan și copiilor lor. ”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile.Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat. Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria”, a declarat Dan Bittman la Kanal D

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: