Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman nu mai dorește să își refacă viața. Ce spune artistul despre relația cu Monica Odagiu

Dan Bittman nu mai dorește să își refacă viața. Ce spune artistul despre relația cu Monica Odagiu

Dan Bittman nu mai dorește să își refacă viața.

Dan Bittman nu mai dorește să își refacă viața. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar în 2020 s-a despărțit de femeia care i-a oferit trei copii. Dan Bittman a avut o viață amoroasă intensă, având norocul să se iubească cu unele dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Ce a spus artistul despre relația cu Monica Odagiu?

Dan Bittman nu mai dorește să își refacă viața. Ce spune artistul despre relația cu Monica Odagiu

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, făcănd parte din trupa Holograf. De-a lungul anilor, artistul s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, dar cea care i-a rămas alături a fost Liliana Ștefan, care i-a dăruit trei băieți. Cei doi au luat-o pe drumuri separate în 2020. Dan Bittman s-a iubit cu Tania Budi, Mihaela Rădulescu, Monica Bîrlădeanu, Alina Chivulescu, iar lista poate continua. Ultima sa relație amoroasă a trăit-o alături de Monica Odagiu, o tânără în vârstă de 33 de ani. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, dar iubirea lor s-a sfârșit și s-au despărțit. În cadrul unui podcast, artistul a vorbit despre cum se simte în prezent pe plan sentimental.

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă.Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune”, a spus Dan Bittman la podcastul lui Mihai Morar.

Dan Bittman vrea să fie singur

Dan Bittman a rămas singur la 60 de ani, dar se pare că acest lucru nu îl întristează. La început, lucrurile au stat diferit, dar cu timpul, și-a dat seama că îi prinde foarte bine să stea singur.

„Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am și momente în care e o furie în care văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva”, a mai spus Dan Bittman.„Eu cred că am avut o relație bună cu Dumnezeu. M-a lăsat să fac toate tâmpeniile, mi-a și dat-o peste față, acum, mai nou, cu despărțitul de acasă și cu plecatul. (…) Liliana a fost femeia pentru care am și făcut copii. Noi n-am fost d-ăia: A, am rămas gravidă, ce mă fac?!. Am zis împreună să facem copil”, a mai mărturisit Dan Bittman în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: