Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, petrecere secretă în plină pandemie. Cu ce vedete s-a distrat

Dan Bittman, petrecere secretă în plină pandemie. Cu ce vedete s-a distrat

Dan Bittman stârnește, din nou, controverse legate de pandemia de coronavirus. Artistul a luat parte la o petrecere secretă. Alături i-au fost: Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu.

Dan Bittman, petrecere secretă în pandemie

Dan Bittman continuă să uimească opinia publică prin atitudinea sa față de pandemia de coronavirus. Artistul a fost suprins la o petrecere secretă, distrându-se alături de nume celebre precum: Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu. Cu toții au considerat că trebuie imortalizat momentul.

La petrecerea secretă, Radu Pietreanu a cântat la chitară: ”Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează”.Imediat, Dan Bittman și Mugur Mihăiescu s-au aprins într-o ”horă” și au spus: ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, a strigat Dan Bittman, în timp ce actorul  Mugur Mihăiescu a adăugat: ”Astea trebuie filmate!”

Dan Bittman, petrecere secretă în pandemie. Cu ce altă mare vedetă s-a distrat, ignorând regulile - IMPACT

Ce crede Dan Bittman despre coronavirus

Dan Bittman a stârnit destul de multe controverse în spațiul public, după ce a dat de înțeles la Antena 3 că nu crede în coronavirus și i-a îndemnat pe oameni să protesteze față de restricții. O altă afirmație care a fost comentată negativa a fost cea referitoare la faptul că Andreea Esca și-a înscenat infecția cu Covid-19. Într-un interviu dat de curând pentru impact.ro, el a clarificat aceste aspecte.

Dan Bittman a precizat că nu a contestat niciodată existența coronavirusului, ci restricțiile impuse de autorități. De altfel, i-a îndemnat pe oameni să se protejeze.

”Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat, sau cel puțin nu aveau menirea de a șoca. Nu am susținut niciodată că nu trebuie purtată mască sau că nu trebuie să ne protejăm. De asemenea, nu am susținut niciodată că nu există acest virus. E o viroză mai serioasă, care afectează anumite categorii de vârstă, cu anumite boli, cu comorbidități. Am susținut că, conform statisticilor și a cifrelor pe care le vedem în fiecare zi la televizor,  nu se justifică anumite frici pe care atât guvernele europene cât și alte entități încercă să le inducă oamenilor. Eu nu sunt un tip care să fiu pro frică. Niciodată nu am fost și nici nu-mi doresc ca acest lucru să se întâmple. În primul rând îi rog pe toți românii să se protejeze, fiecare viață omenească contează, și dacă aceasta înseamnă a ne vaccina sau a purta mască, îi rog s-o facă”, a spus Dan Bittman pentru sursa menționată anterior.

Dan Bittman, despre îmbolnăvirea Andreei Esca cu coronavirus: ”În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap” a explicat Dan Bittman tot pentru sursa anterioară.

Mugur Mihăiescu, în dezacord cu restricțiile autorităților

Actorul Mugur Mihăiescu, cunoscut mai des drept Garcea, și-a exprimat, la un moment dat, nemulțumirile față de măsurile impuse de Guvern, legate de domeniul HORECA.

”Domnule Orban, vă cunosc, ştiu că sunteţi un tip ale cărui intenţii sunt dintre cele mai bune. De aceea, vă rog din tot sufletul meu, opriţi asasinarea economică a României. Ceea ce se întâmplă astăzi, domnule Orban, contrazice orice fel de raport ştiinţific. HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului. Ştiţi bine că atunci când am deschis prima oară restaurantele şi am respectat regulile pe care dumneavoastră le-aţi impus, de bună credinţă, ştiţi bine că în acel moment numărul de cazuri a stagnat, nu era în creştere, ci a explodat odată cu întoarcerea oamenilor din vacanţă, cu începerea şcolilor, a explodat şi mai abitir odată cu ieşirea masivă a electoratului la vot. Vă felicit pentru rezultatul obţinut, dar ceea ce faceţi dumneavoastră sau dacă daţi girul acestor indivizi care vor să ne asasineze, gândiţi-vă că asasinaţi un milion de oameni care lucrează împreună cu familiile lor, mai mult sau mai puţin, în domeniile afectate”, a spus Mugur Mihăiescu într-un filmuleț de pe conturile sale de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: