Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bordeianu, declarații la 15 ani după ce a renunțat să mai joace în telenovele: „Mâine nu știu ce o să fac”

Dan Bordeianu, declarații la 15 ani după ce a renunțat să mai joace în telenovele: „Mâine nu știu ce o să fac”

Dan Bordeianu a renunțat la rolurile din telenovele în urmă cu 15 ani și nu pare să regrete. Și-a continuat cariera pe scenele teatrelor. Cu toate astea, fostul iubit al Adelei Popescu spune că nu și-a dorit niciodată să fie actor.
Dan Bordeianu a devenit cunoscut pe vremea când juca în telenovela românească „Numai iubirea”. Oamenii au început să-l îndrăgească imediat după ce a început să apară pe micile ecrane.
După debutul său din prima telenovelă de la Acasa TV au mai urmat și alte producții, precum „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”. S-a bucurat din plin de celebritate și dragostea publicului, însă actorul a păstrat mereu discreția în privința vieții sale personale.
Recent, Dan Bordeianu a declarat că tot ce a făcut până acum a făcut din suflet, fără prea multe sacrificii. După ce s-a terminat perioada telenovelelor românești, el a început să urce pe scena de la teatru, unde că a avut parte de mai puțină vizibilitate.
„Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor. Mâine nu știu ce o să fac. Poate mă apuc de altceva. Nu vorbesc în termeni de carieră. Sacrificiile devin valabile în momentul în care ai ceva de la care să renunți. Eu n-am renunțat la nimic. Am făcut totul cu tot sufletul. Și am avut și norocul să-mi placă și nu consider că am făcut sacrificii”, a spus el la Antena Stars, potrivit Spynews.
Fostul iubit al Adelei Popescu nu și-a dorit să devină actor, doar că s-a pregătit pentru facultate:
„Nu mi-am dorit să fiu actor. M-am trezit să fiu actor. M-am pregătit două săptămâni pentru facultate. Abia după ce am intrat m-am trezit la ce mă înham și încet, încet s-a văzut ceea ce vedeți cu toții”.

Dan Bordeianu a lăsat în urmă telenovelele și viața agitată din București. S-a mutat alături de soția lui, Teodora, la o casă din afara Capitalei. La momentul actual, cei doi trăiesc lângă Pădurea Pustnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o așa cum și-a dorit. Acolo are o grădină, unde cultivă legume și de care îi face plăcere să se ocupe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: