Redactia.ro
Home » Știri » Dan Cruceru, decizie radicală după ce s-a infectat și cu COVID-19 și cu Dengue. „Poate părea copleșitor…!”

Dan Cruceru, decizie radicală după ce s-a infectat și cu COVID-19 și cu Dengue. „Poate părea copleșitor…!”

Dan Cruceru a trecut prin momente dificile. Deși a avut un an bun din punct de vedere profesional,  a stat prost cu sănătatea. Prezentatorul de la Kanal D a fost infectat și cu virusul Dengue, în Republica Dominicană, și cu COVID-19, în România. 

 

Decizia radicală luată de prezentator

 

Prezentatorul emisiunii Survivor România s-a recuperat după ce a fost infectat cu noul coronavirus și cu virusul Dengue. Însă, Dan Cruceru pare să aibă alte probleme acum. Prezentatorul are acum probleme cu  colesterolul și este îngrijorat de faptul că de Crcăciun ar trebui să renunțe la câteva mese tradiționale.

Dan Cruceru a recunoscut că a pus câteva kilograme în această perioadă, dar se bucură de răsfățul pe care i-l oferă familia.

,,Legat de alimentație, pentru că tot vorbeam că sunt sub o zodie proastă anul acesta cu sănătatea, îți pot spune că sunt într-o perioadă în care încerc să fiu mai atent la ceea ce mănânc. Am colesterolul cam mare, ai mei s-au agitat rău și prin urmare, mi-a fost atacată o altă „plăcere”, ronțăitul de alune, fistic și tot felul de oleaginoase pe care le consumam cu mare plăcere. Și stai să vezi că urmează la tăierea de pe lista de cumpărături și de pe masa mea și tradiționalul porc. 

Chiar și așa, am luat câteva kilograme. O avem pe mama, care gătește și face și dulciuri. Nu fac excese dar, în tot acest context se cam văd urmele. Norocul meu sunt cei 1.90 de cm, înălțime. Zice Cristina că arăt încă bine, prin urmare aștept cu nerabdare vremurile în care îmi pot relua obiceiurile ca să întrețin această frumusețe de corp”, a mărturisit prezentatorul TV.

Mai mult, Dan Cruceru pare să aibă planuri mari pentru anul 2021. ,,Una peste alta, deși poate părea copleșitor pentru mulți prin ce am trecut, sunt mai optimist ca oricând. Tonusul e la nivel maxim, sunt pus pe fapte mari și anul viitor, așa că de abia aștept o nouă călătorie în Dominicană”.

Dan Cruceru a mărturisit că a avut un an plin, a muncit pe brânci și că a avut o viață agitată. Mai mult, prezentatorul a mai declarat că mereu își face timp pentru cei doi copii ai săi, Sophia și David Cristian.

,,Pentru mine acest an a fost extrem de plin. Din luna mai, de când m-am întors din Republica Dominicană, am fost parcă mereu pe fugă, pe grabă să rezolv una, alta, am mers din una în alta și parcă nu îmi vine să cred că am ajuns la final de an. Sună ca un clișeu să îți spun că muncesc mereu și nu am timp, mereu fac câte ceva dar chiar așa este”, a mărturisit prezentatorul.

Prezentatorul a declarat că are multe proiecte în desfășurare,  dar mereu își va face timp și pentru cei doi copii ai săi, Sophia și David Cristian. ,,Dacă nu mă ocup de shop, mă ocup de blog, vlog și tot ceea ce ține de taticool’. Când ajung acasă, copiii mă iau de proaspăt. Dar nici lor nu le zic pas’ oricât de obosit aș fi. Toate acestea nu au pauze, sunt activități pe care le fac 7 zile din 7, dar îmi plac foarte mult și atunci le fac cu mare drag’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: