Redactia.ro
Home » Știri » Dan Diaconescu primește o lovitură dură din partea instanței atunci când credea că a scăpat basma curată 

Dan Diaconescu primește o lovitură dură din partea instanței atunci când credea că a scăpat basma curată 

dan diaconescu

După ce ieri, Dan Diaconescu a scăpat inițial de controlul judiciar, situația s-a schimbat radical în mai puțin de 24 de ore. Cu toate acestea, astăzi, Tribunalul Constanța a emis o decizie prin care fostul proprietar al OTV rămâne sub control judiciar. Magistrații au luat în considerare contestația depusă de procurori împotriva deciziei anterioare a Judecătoriei Constanța, prin care eliberarea sa de sub măsura controlului judiciar fusese dispusă. Această decizie a tribunalului este acum considerată definitivă.

Dan Diaconescu primește o lovitură dură din partea instanței atunci când credea că a scăpat basma curată

În ziua de 13 aprilie a anului curent, Dan Diaconescu primea vestea că a fost eliberat din arestul preventiv, iar instanța de judecată a hotărât să îi impună măsura controlului judiciar. Amintim că fostul proprietar al OTV este subiectul unei investigații legate de acuzații de comitere a unor acte sexuale cu minore în mod repetat, precum și de implicare în practici de prostituție infantilă în mod repetat.

„Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii din data de 08.08.2023, pronunţată de Judecătoria Constanţa, în dosarul penal nr. 20152/212/2023/a2. În baza art. 4251 alin. (7) pct. 2 lit. a) raportat la 205 din Codul de procedură penală, desfiinţează încheierea contestată şi, rejudecând, dispune: În temeiul art. 348 raportat la art. 207 alin. (4) din Codul de procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă în cauză faţă de inculpatul Diaconescu Cristian-Dan (…), măsură pe care o menţine, urmând să fie verificată cel târziu până la data de 07.10.2023”, se arată în minuta Tribunalului Constanţa.

Ce acuzații i se aduc lui Dan Diaconescu

Decizia luată de Tribunalul Constanța impune menținerea lui Dan Diaconescu sub control judiciar. Magistrații au acordat validitate contestației depuse de procurori în legătură cu hotărârea anterioară a Judecătoriei Constanța de a ridica această măsură, stabilind că această hotărâre este acum definitivă.

Dan Diaconescu a fost adus în fața instanței pentru săvârșirea, într-o stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de act sexual cu un minor în mod repetat (2 acțiuni distincte), a infracțiunii de act sexual cu un minor în mod repetat (2 acțiuni distincte), a infracțiunii de folosire a prostituției infantile în mod repetat (2 acțiuni distincte) și a infracțiunii de folosire a prostituției infantile în mod repetat (2 acțiuni distincte).

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: