Redactia.ro
Home » Monden » Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Ce plan are fostul prezentator TV

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Ce plan are fostul prezentator TV

Cu ce se ocuDan Diaconescu revine pe micul ecran.pă acum Dan Diaconescu

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Celebrul prezentator s-a retras din televiziune forțat după ce a fost condamnat la cinci ani și șase luni cu executare, fiind acuzat că i-ar fi cerut bani primarului din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Dan Diaconescu a ieșit din penitenciar înainte de termen. Acesta nu mai are voie să activeze în televizor sau în presă.

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Ce plan are fostul prezentator TV

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Fără doar și poate, orice român știe fostul program TV OTV,moderat de Dan Diaconescu. Prezentatorul tv a rămas în amintirea multora, mai ales că în trect manifesta un mare interes. Pentru că nu mai are voie să activeze în televizune sau presă, Diaconescu are un plan bine pus la punct pentru a reveni în atenția oamenilor. Potrivit Cancan.ro, fostul patron OTV le pregătește o surpriză de proporții tinerilor. Dan Diaconescu pare că își dorește să folosească platforma „Zoom Meeting” pentru a intra în contact cu câte 1.000 de adolescenți pe tură.

Vedeta tv vrea să împărtășească cu tinerii experiența sa în domeniul televiziunii, iar totul s-ar desfășura în funcție de prețul de o oră/două, în fiecare seară. Această soluție nu încalcă decizia judecătorească prin care îi este interzis să desfășoare orice activitate care ține de presa scrisă sau audio-vizuală, până în 2025. Dan Diaconescu a apelat la CEDO-Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru a cere anularea condamnării. În acest context, răspunsul vine în medie, în opt ani, iar cererea depusă de Dan Diaconescu are avea deja șase ani.

Fiica lui Dan Diaconescu și-a lansat propria televiziune

Se pare că dragostea pentru presă se moștenește în familia lui Dan Diaconescu. Fiica sa, Dona Diaconescu, în vârstă de 16 ani are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei. Adolescenta și-a lansat propria televiziune. Dona urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde a redactat articole pentru revista școlii. Fiica fostului prezentator și-a dorit să îmbine două ramuri și să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România. Potrivit sursei citate, Dona Diaconescu ar aborda subiecte din sfera cryptomonedelor, bursa sau pariuri.

Dan Diaconescu a devenit celebru odată cu lansarea emisiunii OTV și serialul Elodia, care s-a desfășurat în 2008-2009. Implicarea sa în cazul avocatei dispărute i-a adus un succes imens în televiziune. În 2010 Dan Diaconescu a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție, sub suspiciunea de șantaj. Vedeta tv a fost învinuită pentru că l-ar fi șantajat pe primarul unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. „Ameninţarea a constat în dezvăluirea, la postul de televiziune OTV, a unor fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru primar, cum ar fi invocarea faptului că ar fi corupt, că ar fi săvârşit tranzacţii ilicite cu terenuri agricole aparţinând cetăţenilor comunei, păgubindu-i pe aceştia, că are o avere importantă obţinută ilicit şi că face trafic de influenţă pe lângă unii miniştri”, a precizat DNA.Primarul arădean, sub presiunea acestor amenințări, i-ar fi dat lui Dan Diaconescu suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: