Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Dan Diaconescu, după ce i s-a interzis să mai apară la TV. Ce planuri are fostul prezentator

Cu ce se ocupă acum Dan Diaconescu, după ce i s-a interzis să mai apară la TV. Ce planuri are fostul prezentator

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocuDan Diaconescu revine pe micul ecran.pă acum Dan Diaconescu

Cu ce se ocupă acum Dan Diaconescu, după ce i s-a interzis să mai apară la TV. Fostul prezentator tv nu mai are voie să mai modereze vreo emisiunea sau să vorbească în public, până pe data de 4 martie 2025. Cu toate astea, Dan Diaconescu nu mai rezistă să stea departe de micile ecrane, iar apropiații săi mărturisesc că fostul politician vrea să grăbească lucrurile.

Cu ce se ocupă acum Dan Diaconescu, după ce i s-a interzis să mai apară la TV. Ce planuri are fostul prezentator

Cu ce se ocupă acum Dan Diaconescu, după ce i s-a interzis să mai apară la TV. Celebrul om de televiziune pare că s-a săturat să mai aștepte până pe 4 martie, 2025, pentru a avea voie să apară din nou în fața micilor ecrane. Postul OTV a fost sigilat în 2013, iar acum, Dan Diaconescu speră să repezească lucrurile. Apropiații vedetei tv susțin că Dan Diaconescu dorește să revină cât mai repede pe micul ecran.”Acesta este cel mai lung termen cu putință, 4 martie 2025, dar Dan Diaconescu și-ar dori să revină cât mai repede, pe micul ecran, la OTV. Își va lua o armată de avocați și poate va reuși să obțină o reducere a acestei interdicții”, au declarat apropiații lui, în exclusivitate pentru impact.ro.

În urmă cu patru ani, Dan Diaconescu a ieșit din închisoare, dar a rămas cu interdicția de a face orice activitate la televizor, sau orice ține de presa scrisă sau de audio-video, până pe data de 4 martie, 2025. ”Acesta este cel mai lung termen, însă Dan Diaconescu și-ar dori să revină mai repede. Își va lua o armată de avocați”, au mai spus apropiații.

Dan Diaconescu la OTV

Chiar dacă nu mai lucrează în televiziune, Dan Diaconescu și-a deschis o academie online unde tinerii vor învăța totul despre Internet, digitalizare și despre cryptomonede. ”Dan Diaconescu este profesor, are voie să predea online, cursurile fiind la prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei”, au mai spus aceleași surse.

Dan Diaconescu are și alte afaceri, așa cum anunța pe rețelele de socializare, în luna aprilie a acestui an. ”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Am lansat însă și cryptomoneda „CryptoDan”.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Fostul om de televiziune a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, fiind acuzat că i-ar fi cerut o sumă de bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare.

Dan Diaconescu a reușit să-și mai reducă din pedeapsă, cu 200 de zile, prin muncă, și cu încă 150 de zile, datorită celor cinci cărți scrise în penitenciar, fiind eliberat în noiembrie 2017. “Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, declara acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: