Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Dan Diaconescu, surprins în brațele Oanei Zăvoranu. Cum mai arată fostul prezentator, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

FOTO Dan Diaconescu, surprins în brațele Oanei Zăvoranu. Cum mai arată fostul prezentator, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Dan Diaconescu a dispărut din lumina reflectoarelor de ceva ani, după desființarea postului său de televiziune, OTV, dar și după ce a fost arestat. Între timp, a scăpat de gratii, dar evită să se mai expună în fața camerelor de luat vederi. De curând, fostul prezentator a apărut la brațele Oanei Zăvoranu. 

Dan Diaconescu, surprins în brațele Oanei Zăvoranu. Cum mai arată fostul prezentator, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Dan Diaconescu a fost văzut, miercuri, la petrecerea de zi de naștere a Oanei Zăvoranu. Vedeta a împlinit 48 de ani și a ținut să-i aibă aproape pe toți cei dragi, inclusiv pe bunui ei prieten, Dan Diaconescu. Cu acesta s-a îmbrățișat cu patos și a dansat în văzul tuturor, potrivit Wowbiz.

Cum arată Dan Diaconescu după ce a dispărut din spațiul public. Omul de televiziune, surprins alături de Oana Zăvoranu, la restaurant, de ziua divei - WOWBiz

Oana Zăvoranu, recunoscătoare lui Dan Diaconescu: ”Mi-a satisfăcut toate capriciile de divă”

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu spunea că îi pare rău pentru fostul prezentator că a fost arestat. De altfel, a mărturisit că acesta i-a îndeplinit toate capriciile de divă, precum: lustre cu cristale sau un scaun de 4.000 de euro.

„Pentru mine Dan Diaconescu este ca un mentor, am furat de la el tot ce am putut. Am suferit cu adevărat când l-am văzut pe Dan Diaconescu încătușat. Mi-a făcut extrem de rău acea imagine, pentru că este un om drag mie, am învățat enorm de mult de la el. Sper din tot sufletul să-i fie redeschisă emisiunea, pentru că eu nu văd România fără OTV. Dan Diaconescu a fost singura persoană care mi-a satisfăcut toate capriciile de divă. Mi-a luat lustre cu cristale, mi-a făcut o cabină de machiaj extraordinar de frumoasă și mi-a închiriat un scaun care costă 4.000 de euro.Acest om a știut să mă respecte și pentru asta nu pot decât să-i mulțumesc și să-i spun că-i voi rămâne prietenă pentru totdeauna. Dane, ai avut, ai și vei avea în orice moment al vieții tale o prietenă adevărată în mine care te iubește mult și te respectă.”, a declarat Oana în urmă cu câțiva ani, prin telefon, în timpul emisiunii „Un Show Păcătos”, unde Dan Diaconescu era invitat.

De asemenea, Oana Zăvoranu îi este recunoscătoare lui Dan Diaconescu pentru că a plătit-o pe parcursul celor două emisiuni pe care ea le-a avut la OTV.

„Dan Diaconescu este una din feblețile mele. Eu am avut două emisiuni superbe la OTV. Sunt singura persoană pe care Dan Diaconescu a plătit-o, semn că aprecierea lui este reală. Pentru mine Dan Diaconescu a fost un mentor. Eu am încercat să „fur” meserie de la el. Pentru el am plecat de la o altă televiziune. Vă spun sincer, am suferit când l-am văzut cu cătușele la mâini. Mi-a făcut rău să îl văd cu cătușe, Dan este un om extraordinar! Eu sunt alături de Dan, cu sufletul și cu orice are el nevoie pentru că acest om mi-a arătat că mă respectă.”, a spus Oana Zavoranu în trecut.

Cu ce se mai ocupă Dan Diaconescu

În prezent, Dan Diaconescu și-a creat o platformă online, asemeni HBO și Netflix, pentru care trebuie să plătești dacă dorești vizionarea conținutului. Dan Diaconescu a scris și regizat un serial care se numește „Pandemia”.

Reamintim că Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare în anul 2017, unde a ispășit o pedeapsă de aproape doi ani şi opt luni,  din pedeapsa de cinci ani şi şase luni, primită într-un dosar de şantaj. Concret, s-a folosit de fostul său post, OTV, pentru a șantaja și amenința.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: