Redactia.ro
Home » Monden » Dan Diaconescu este în faliment. Cu cât își alimentează bolidul de lux

Dan Diaconescu este în faliment. Cu cât își alimentează bolidul de lux

Dan diaconescu faliment

Dan Diaconescu și-a pierdut o mare parte din avere după ce a intrat în închisoare. După doi ani petrecuți în spatele gratiilor, prezentatorul TV a rămas fără o bună parte din avere. Dan Diaconescu a fost surpins zilele trecute când își alimenta mașina, iar suma este de care a alimentat este de necrezut.

Dan Diaconescu a rămas falit. Cu ce sumă își alimentează bolidul

În ultimii ani, presa a tot scris că Dan Diaconescu a rămas fără bani. După ce a ispășit o pedeapsă de doi, a fost eliberat în anul 2017, dar fără o parte din bunuri. Prezenatorul TV mai are mulți ani interdicție de a apărea la televizor. Mai mult, averea sa estimată la câteva milioane de eruo, a dispărut.

Zilele trecute, Dan Diaconescu a fost surpins la volanul uneia dintre mașinile sale. Cu toate că nu mai are averea de pe vremuri, el nu renunță la bolidul de lux. Acesta conducea un Bentley albastru, care încă valorează o avere. Diaconescu nu poate renunța la plăcerea de a conduce mașini puternice cu un consum enorm. Cei care l-au văzut pe Diaconescu la stația de alimentare au fost șocați. El a alimnetat de doar 49 de lei, o sumă infimă dacă ținem cont de puterea mașinii și cât consumă.

Câte propietăți a pierdut Dan Diaconescu. Ce i-a mai rămas din avere

Dan Diaconescu a rămas în 2019 fără 9 proprietăți inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei dintr-un foc! Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achizționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic.

În momentul de față, omul de televiziune mai are doar un teren în Arges și unul în București. În 2014, la data completării ultimei declarații de avere, el își vânduse deja toate imobilele din București și Sinaia.

Urmărește-ne și pe Youtube!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: