Redactia.ro
Home » Monden » Dan Diaconescu, imagini de senzație. Cum a fost surprins fostul prezentator

Dan Diaconescu, imagini de senzație. Cum a fost surprins fostul prezentator

GALERIE FOTO (5) Dan Diaconescu, imagini de senzație.

Dan Diaconescu, imagini de senzație. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, lui Dan Diaconescu nu-i mai place să fie în văzul lumii. Recent, fostul prezentator tv a fost surprins pe stradă, dar într-o ipostază inedită. Diaconescu nu mai pune preț pe imagine atât de mult, acesta fiind motivul pentru care a ales să iasă din casă în hainele de casă.

Dan Diaconescu, imagini de senzație. Cum a fost surprins fostul prezentator

Dan Diaconescu, imagini de senzație. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dan Diaconescu apare rar în văzul lumii. Recent, fostul prezentator tv a vizitat un restaurant, dar modul în care a fost îmbrăcat a surprins multă lume. Fostul om de televiziune avea în trecut apariții elegant, dar între timp, lucrurile s-au schimbat și Dan Diaconescu și-a schimbat stilul vestimentar.

S-a dovedit că moderatorul tv nu poate ieși din casă fără perechea de papuci preferată. În urmă cu puțin timp, fostul politician a fost surprins de paparazzi Spynews, în timp ce se îndrepta spre restaurant. Acesta a adoptat o ținută mai mult de casă, nicidecum de ieșit la restaurant. Însoțit de câțiva muncitori, Dan Diaconescu a mers la restaurant pentru a le oferi acestora de mâncare. Politicianul le-a strifgat adunarea și toată lumea a fost prezentă în fața unui restaurant de fițe din Capitală. Cu toate astea, perechea de papuci a atras atenția, pentru că se poate observa că această încălțăminte este preferata fostului prezentator. După ce s-a asigurat că poartă corespunzător o pereche de ochelari de soare, Dan Diaconescu a fost atent să traverse strada, fără incidente, printr-un loc nepermis.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare

Dan Diaconescu a fost încarcerat în 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru șantaj. Acesta a fost pus în libertate în 2017, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiționată. „Admite propunerea de liberare conditionata privind pe petentul condamnat Diaconescu Dan Cristian. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti (…) Masura dispusa se comunica administratiei locului de detinere a inculpatului”, este decizia pronuntata de magistratii Judecatoriei Sectorului 4 .

În același dosar, fostul realizator OTV Doru Parv a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru șantaj și interzicerea desfășurării oricărei activități în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani. Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL și realizator de programe la postul de televiziuune OTV, a fost deferit justiției pentru două infracțiuni de șantaj.

Conform DNA, în perioada mai-septembrie 2009, Diaconescu a exercitat acte în repetate rânduri de amenințare, atât în mod direct, în cadrul emisiunii de la OTV, cât și indirect, prin intermediul lui Doru Parv, asupra lui Ion Mot, primar al comunei arădene Zarand, pentru a-l convinge să le dea suma totală de 200.000 de euro. Sub presiunea acestor ameninințări, primarul i-a remis lui Dan Parv suma de 30.000 de euro și 42.000 de eli, scopul fiind ca acești bani să ajungă la Dan Diaconescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: