Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist. Iată cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi!

Dan Negru, convins de întoarcerea regimului comunist

Dan Negru a făcut recent declarații șocante cu privire la viitorul României și la posibila revenire a regimului comunist. Cu toate că aceste cuvinte pot părea incredibile la prima vedere, merită să analizăm perspectiva sa și argumentele pe care le-a prezentat.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Dan Negru a exprimat o convingere fermă că regimul comunist se va întoarce în România, deși într-o formă actualizată și adaptată vremurilor noastre, o versiune hi-tech a comunismului. Argumentul său principal este legat de limitarea numărului de kilometri pe care îi poți parcurge cu mașina într-o zi, o măsură care a fost discutată și propusă în ultimul timp în diverse țări pentru a combate problemele legate de schimbările climatice și poluare.

Deși în prezent această măsură poate părea strictă pentru unii, Dan Negru crede că ea este un semn că societatea se îndreaptă către o formă de control mai mare asupra vieții individuale, un aspect caracteristic regimurilor totalitare comuniste. El crede că această limitare a libertății de mișcare este doar un prim pas și că, treptat, se vor introduce alte restricții și reglementări care vor aminti din ce în ce mai mult de perioada comunistă.

Cu toate că ideea întoarcerii comunismului poate părea șocantă și improbabilă pentru mulți, Dan Negru susține că acesta nu a fost niciodată compromis și că se pregătește discret pentru revenirea sa. El vede această revenire ca o versiune modernizată, în care comunismul va coexista cu multinaționalele în loc de colhozuri, cu social media în loc de manuale școlare comuniste și cu corporatiști în loc de uteciști. Cu alte cuvinte, el anticipează o combinație între controlul statului asupra individului și avantajele tehnologiei și economiei de piață.

„Ascultam azi dimineață știrea cu limitarea km pe care să-l faci cu mașina. E decembrie! Eu n-am nicio îndoială că se va întoarce comunismul. Degeaba decembrie ‘89. Se va întoarce altfel,în versiune hi-tech,dar se va întoarce. Comunismul nu a fost niciodată compromis tocmai pentru ca se pregătește revenirea lui”, a explicat prezentatorul TV pe Facebook.

Cum vede prezentatorul viitorul copiilor săi

În ceea ce privește generația sa și a celor din jurul său, Dan Negru crede că ei nu vor trăi această revenire a comunismului, dar este profund preocupat de viitorul copiilor săi. El vede o generație care va crește într-un sistem în care individualismul și libertatea personală vor fi subminate în favoarea controlului de stat și a tehnologiei. Cu toate acestea, el observă că cei care se vor naște și crește în această nouă paradigmă nu vor simți lipsa libertății, deoarece vor crede că ceea ce trăiesc este normal.

Prin comparația cu păsările care se nasc în colivie, Dan Negru sugerează că Jodorowski  avea dreptate prin faptul că această nouă generație va avea impresia că „a zbura este o boală”, pentru că nu vor cunoaște altă realitate decât cea în care cresc. În ochii lor, comunismul modernizat va reprezenta normalitatea, iar ideea de libertate personală și individualism va fi străină și incomprehensibilă.

„Nu cred că va fi pe tura mea dar copiii mei îl vor prinde. Va fi cu multinaționale în loc de colhozuri,cu social-media în loc de manuale școlare comuniste,cu corporatiști în loc de uteciști…
Și cei din colivii vor fi fericiți. Temnița cu oameni fericiți !
Atunci,generația lui ‘89 va fi uitată deja.Pentru că avea dreptate Jodorowski : “păsările care se nasc în colivie au impresia ca a zbura e o boală”, a concluzionat acesta. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: