Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru se pregătește pentru cel de-al 21-lea Revelion. Ce sume de bani cer vedetele pentru a participa

Dan Negru se pregătește pentru cel de-al 21-lea Revelion. Ce sume de bani cer vedetele pentru a participa

Dan Negru se pregătește pentru cel de-al 21-lea Revelion

Dan Negru este deja cunoscut pentru show-urile pe care le făce în noaptea de Revelion. Mii de români i-au urmărit emisiunea. Acum, vedeta se pregătește pentru un nou show de Anul Nou, evident, la Antena1. Acesta a vorbit despre situația diferită cu care se confruntă acum televiziunea din România.

Dan Negru se pregătește pentru cel de-al 21-lea Revelion. Ce sume de bani cer vedetele pentru a participa

Dan Negru va filma cel de-al 21-lea Revelion. Celebrul prezentator are o treabă dificilă de respectat în noaptea de Revelion. Deja românii s-au obișnuit ca de Revelion să-i urmărească emisiunea acestuia, iar de ani de zile, Dan Negru a fost lider de audiență de Revelion.

Acum, prezentatorul se pregătește să filmeze show-ul pentru sfârșit de an. Conform Impact.ro, Dan Negru a declarat că multe vedete cer mulți bani, având în vedere situația cu care ne confruntăm din cauza pandemiei de coronavirus. „Ohooo, e al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România. Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit. Dar, o să le rezolvăm, sper. O să încerc să împac toți românii, vor fi și Selly dar și Florin Piersic, și tineri și seniori, și muzică și umor, ca pentru un an pe care toți așteaptă să-l termine”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru a filmat pentru Revelionul din Chișinău

Talentul unic al lui Dan Negru a fost recunoscut și de cetățenii din Republica Moldova. Acesta a anunțat că a filmat și pentru Revelionul de la Chișinău, susținând că nu a fost foarte ușor să filmeze din cauza distanțării sociale. ”Am filmat trei zile pentru Revelionul din Chișinău, acolo facem o ediție specială a show-ului meu din Moldova, ”Roata Norocului”. N-a fost ușor cu toate normele de distanțare, dar am reușit până la urmă. De 21 de ani fac neîntrerupt Revelioane în România și de 12 ani în Chișinău. Am șansă unor echipe bune de producție în Chișinău și în curând unii dintre producătorii de succes de acolo vor lansa și în România show-uri mari. Măcar televiziunea să reîntregească România Mare”, a mai spus prezentatorul.

Mai mult, celebrul prezentator a spus că invitatul care aduce cel mai mare rating al emisiunii de Revelion este Florin Piersic. Acesta a spus că s-a întâmplat că aibă un conflict cu un director de televiziune din cauza artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: