Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru a răbufnit. Detalii rușinoase care s-au aflat despre artiștii invitați în emisiunile sale: “Cer sume fabuloase”

Dan Negru a răbufnit. Detalii rușinoase care s-au aflat despre artiștii invitați în emisiunile sale: “Cer sume fabuloase”

Dan Negru se pregătește de zor pentru filmarea programului de Revelion, de la Antena 1. Prezentatorul TV a invitat zeci de vedete, însă, în contextul pandemiei de coronavirus, multe dintre acestea cer să fie plătite dublu sau triplu față de alți ani. 

 

 

Probleme cu invitații pentru Revelion

 

Dan Negru este cunoscut pentru petrecerile fabuloase de Revelion, cu invitați care mai de care mai talentați și cu surprize din ce în ce mai multe. Deși a oprit filmările pentru concursul ”Next Star” încă din luna aprilie, ”regele audiențelor” Dan Negru pare să fie nerăbdător în privința Revelionului.

Pentru cel de-al 21-lea Revelion, Dan Negru pregătește surprize care mai de care mai palpitante, însă este încurcat de pandemie.

,,Ohooo, e al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România. Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit’‘, a declarat Dan Negru pentru impact.ro.

Dan Negru a mai spus că toată lumea este dornică ca anul 2020 să se termine mai repede. Însă, prezentatorul TV a anunțat că Revelionul de la Antena 1 va avea loc și anul acesta.

 

Ce spune Dan Negru despre Revelionul din Chișinău

Însă, situația este alta pentru Revelionul din Chișinău. Dan Negru a dezvăluit că a încheiat deja filmările pentru Revelionul de peste Prut și că situația a fost ceva mai relaxată, în ciuda restricțiilor impuse și atunci de pandemie.

„Am filmat trei zile pentru Revelionul din Chișinău, acolo facem o ediție specială a show-ului meu din Moldova, ‘Roata Norocului’. N-a fost ușor cu toate normele de distanțare, dar am reușit până la urmă. De 21 de ani fac neîntrerupt Revelioane în România și de 12 ani în Chișinău. Am șansă unor echipe bune de producție în Chișinău și în curând unii dintre producătorii de succes de acolo vor lansa și în România show-uri mari. Măcar televiziunea să reîntregească România Mare.”, a mai afirmat prezentatorul TV.

Dan Negru și-a liniștit fanii și a spus că va avea grijă ca Revelionul să fie filmat între 2-4 decembrie anul acesta.

Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre Revelionu’ cu Negru”văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe… Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva”, a scris Dan Negru pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Prezentatorul vrea să îi aducă printre invitați și pe Selly și pe Florin Piersic, pentru a împăca toate generațiile.

 

Dan Negru, atac dur la adresa PRO TV

 

Cunoscut pentru demascările de Revelion și această rubrică prezentă de peste 20 de ani de Revelion, Dan Negru nu a ezitat să își spună părerea cu privire la varianta PRO TV.

,,PRO TV nu ne-a luat-o înainte, PRO TV a copiat show-ul românesc cu măști, un show pe care l-am construit împreună cu Dana și cu Claudiu, doi români, ha, ha!  E onorant că am fost trendsetter pentru PRO. Așa cum și cu Next Star am fost trendsetter, Voice Kids era tot un fel de Next Star, mult mai scump. De fapt, ideea show-ului cu măști ne-a dat-o Titus Munteanu, care era la TVR, când s-a făcut un show similar, ”Cu mască/Fără Mască”, în anii 80′‘, a ținut să adauge prezentatorul TV.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: