Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, declarație tranșantă! „Sunt frustrat! Și aici și în Europa”

Dan Petrescu, declarație tranșantă! „Sunt frustrat! Și aici și în Europa”

Dan Petrescu, declarație tranșantă

Dan Petrescu tună și fulgeră, după ce a fost eliminat din cupele europene și Cupa României. Antrenorul campioanei a anunțat că singurul obiectiv pe care îl mai are este câștigarea unui nou titlu în Liga I.

CFR Cluj se concentrează acum doar pe campionat. Echipa din Gruia a fost eliminată săptămâna trecută din Europa League. A ieșit și din Cupa României, după ce în meciul cu Botoșani s-au executat lovituri de departajare. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu a declarat la conferința de presă de dinaintea meciului de azi cu Astra Giurgiu că se simte frustrat. Tehnicianul a făcut scandal și după ce a ratat calificarea în optimile Europa League.

„Aș vrea să spun că sunt puțin frustrat. Frustrat pentru că am ieșit din Cupă nu știu de ce, regulamentul spunea că trebuie să merg mai departe. În Europa am ieșit pentru că așa a vrut un arbitru, iar în campionat mi s-au luat jumătate din puncte,” a declarat Dan Petrescu.

CFR a făcut contestație, dar a fost respinsă

Clujenii au contestat rezultatul din 16-imi Cupei României. Campioana a făcut plângere pentru că Botoșani a folosit 5 jucători formați la nivel național, nu 6 cum prevede regulamentul. Contestația a fost însă respinsă pentru că CFR a uitat să plătească taxa de timbru. Botoșani a mers mai departe în Cupa României, chiar dacă a fost amendată cu 30.000 de lei. Comisiei de Disciplină a FRF fusese sesizată înainte de contestație de Departamentul de Competiții al FRF.

Sferturile Cupei României

Academica Clinceni – Dinamo, marți, 3 martie
Petrolul – Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri, 4 martie
Politehnica Iași – Universitatea Craiova, miercuri, 4 martie
Hermannstadt – FCSB, joi, 5 martie

Citește și: Cristiano Ronaldo, în tribune la El Clasico! Messi, invizibil pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: