Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu nu vrea să-l piardă pe Culio! Ce i-a propus fotbalistului

Dan Petrescu nu vrea să-l piardă pe Culio! Ce i-a propus fotbalistului

Dan Petrescu nu vrea să-l piardă pe Culio

Dan Petrescu nu vrea să-l piardă pe Culio! Antrenorul face orice ca fotbalistul să se răzgândească sau măcar să rămână în cadrul echipei.

Unul dintre cei mai buni jucători din lotul echipei lui Dan Petrescu, Emmanuel Culio şi-a anunţat plecarea de la campioana României. Vestea a venit ca un șoc! Meciul cu Astra cel mai probabil va fi ultimul pentru sportivul în vârstă de 36 de ani. Dan Petrescu speră să îl convingă pe mijlocaș să rămână sau să vină în staff-ul său.

MULȚUMIM, JUAN EMMANUEL CULIO!

Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriți voi, suporterii CFR-iști să îl numiți, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul “alb-vișiniu”! Haideți cu toții la stadion, haideți cu toții în Gruia!Mijlocașul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale și de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soția și copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie. E o decizie care, pe noi, toți cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărțim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârșit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil.Mulțumim, Juan! Mulțumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toți din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul “alb-vișiniu” și pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă. Îți dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că știm că o poți face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia și din postura de antrenor pentru că CFR și Clujul vor fi mereu casa ta. Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi. Haideți să cântăm cu toții pentru Culio la ultimul său meci în Gruia!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 14 decembrie 2019

“Tot mai sper că se răzgândeşte Culio. Nu se lasă de fotbal, merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR din motive personale, familiale, dar nu se lasă. Eu încă mai sper, unu la sută, poate reuşesc să-l întorc. Vrea să mai joace, cel puţin până în vară. După care să devină antrenor şi să vină secundul meu, dar nu ştiu dacă va fi posibil. Ca jucător nu poți să pleci de acasă, dar ca antrenor e și mai greu. Eu înca mai sper ca el să se întoarcă. În opinia mea, este cel mai bun strâin care a fost vreodată la CFR. El a venit să joace fotbal, cu inima, cu sufletul”, a spus Dan Petrescu la conferință de presa.

Culio pleacă în Argentina

Argentinianul și-a anunțat retragerea, prin intermediul unui videoclip postat pe pagina de Facebook a CFR-ului. Mijlocaşul a luat decizia de a părăsi România din motive personale şi de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soţia şi copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie.

“A fost o decizie extrem de dificilă pentru mine, gândită, dar e cel mai bine pentru mine, pentru ca familia mea e mai presus de fotbal, mai presus de orice. Mereu m-am gândit la familia mea, de când am început să joc fotbal. Mereu am jucat pentru familia mea”, a spus Culio.

Citește și: Șumudică, prima victorie după o lună! Bătaie generală între băncile tehnice

Loading...