Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Cum a fost surprinsă vedeta

Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Cum a fost surprinsă vedeta

GALERIE FOTO (3) Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Cum a fost surprinsă vedeta

Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Celebra creatoare de modă a devenit vedetă în Marea Britanie. Recent, Dana Budeanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită de publicația Daily Mail. Aceasta a fost fotografiată în fața unui magazin renumit din Marea Britanie, dar un lucru le-a atras atenția jurnaliăștilor britanici.

Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Cum a fost surprinsă vedeta

Dana Budeanu a ajuns în presa britanică. Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Creatoarea de modă nu mai are nevoie de nicio introducere, întrucât toți românii o cunosc, mai ales după ce a creat rubrica Amețitele și Mafioții. Ei bine, se pare că popularitatea vedetei a depășit granițele României. Dana Budeanu a ajuns cunoscută în Marea Britanie, dar nu datorită talentului său artistic, ci pentru faptul cum a fost surprinsă într-un centru comercial important din Marea Britanie. Dana a plecat în vacanță, iar publicația Daily Mail a surprins-o pe creatoarea de modă în timp ce făcea cumpărături. Jurnaliștii britanici au surprins-o pe Dana Budeanu în timp ce făcea shopping nerespectând măsurile de prevenție din pandemie.

Dana Budeanu și alte 70 de persoane au fost surprinse nepurtând masca de protecție pe stradă, printre care și celebrul fotbalist Kalvin Phillips, jucătorul de la echipa Leeds și naționala Angliei. Potrivit noilor reguli din Marea Britanie, oamenii sunt obligați să poarte măștile de protecție în centrele comerciale și în toate mijloacele de transport în comun. De asemenea, persoanele care nu respectă această regulă vor fi amendați cu 200 de lire sterline. Dana Budeanu a fost surprinsă pe scările rulante ale centrului comercial. Aceasta se uita în telefon neobservând că este fotografiată de jurnaliști. Nu se știe dacă vedeta din România a fost amendată sau nu pentru faptul că nu a purtat masca de protecție în spațiul public.

Dana Budeanu a incalcat restrictiile in Marea BRITANIE
Dana Budeanu, vedeta la Daily Mail

Dana Budeanu, despre pandemia de coronavirus

Dana Budeanu a ironizat previziunile autorităților referitoare la valul patru al pandemiei. În urmă cu câteva luni, vedeta declara că autoritățile nu țin cont de faptul că românii se vaccinează. „Eu de azi inainte vreau sa stam acasa. Pai daca vine valul 4, hai sa ne inchidem in casa. Acum! Pai suntem inconstienti? De ce ne lasati acum afara? Nu, noi suntem destepti, stam inchisi prin casa trei luni, toata vara, si in septembrie cand vine valul 4 arătăm degetul mijlociu la tot globul. Cum sa anunti valul 4 in plin proces de vaccinare? Pentru ce ma inviti la vaccinare daca ma anunti ca vine valul 4? Deci nu urmeaza nimic”, a spus Dana Budeanu în urmă cu câteva luni.

Vedeta a apelat și la o comparație a situației prin care trece generația noastră cu situația prin care au trecut părinții și bunicii noștri. „Vreau să rog toată populația să se relaxeze. Vă rog din suflet să înțelegeți că nu vine nicio apocalipsă, nu trăim apocalipsa. Ne-am nimerit noi prost, generaţia asta, să trecem prin mizeria asta. Părinţii noştri au stat 40 de ani în comunism şi bunicii noştri în 100 de ani de război, nu trăim aşa o mare dramă”, mai spunea Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: