Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu a încins internetul! Cum a pozat creatoarea de modă la cei 44 de ani ai săi

Dana Budeanu a încins internetul! Cum a pozat creatoarea de modă la cei 44 de ani ai săi

GALERIE FOTO (9)

Dana Budeanu a înnebunit internetul în urma unei apariții de-a dreptul incendiare pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă a făcut sângele bărbaților să clocotească în momentul în care a postat câteva imagini cu ținutele sale din vacanță.

Nu mai este niciun secret faptul că Dana Budeanu arată într-un mare fel la cei 44 de ani pe care urmează să îi împlinească pe data de 22 iulie 2023. Fosta soție a lui Radu Budeanu este în continuare o apariție ravisantă, făcându-i pe urmăritorii săi să „saliveze”.

Dana Budeanu bombă-sexy pe Instagram

Dana Budeanu se află în acest moment în vacanță, motiv pentru care se bucură din plin de zilele libere pe care le are. Aceasta a părăsit România, optând pentru un loc plin de lux și rafinament, cu mult soare și cu mâncare foarte bună.

Recent, cea care a dat de pământ cu toate vedetele din țara noastră a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care își etalează corpul perfect. Comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară, bărbații, în special, fiind cei mai impresionați.

„Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți”, a scris ea, în dreptul pozelor care au adunat rapid peste 3.500 de aprecieri din partea internauților.

Ce relație are Dana Budeanu cu fostul soț

Dana Budeanu, celebrul designer de modă, are două fiice gemene în vârstă de 18 ani, pe nume Dana și Maria, rezultate din fostul ei mariaj cu afaceristul Radu Budeanu. După 13 ani de la divorțul lor, Dana și Radu au reușit să rămână în relații bune, concentrându-se pe bunăstarea și fericirea fetelor lor. Chiar dacă au luat drumuri separate în viață, responsabilitatea lor comună pentru educația și dezvoltarea celor două fiice le-a adus împreună într-o colaborare armonioasă.

După despărțire, Dana a rămas în grija fiicelor, oferindu-le sprijinul și dragostea de care au nevoie. În același timp, ea a menținut o comunicare constantă cu fostul soț, pentru a se asigura că și el este implicat în viața și educația fetelor. Această abordare matură și deschisă a relației dintre părinți a avut un impact pozitiv asupra dezvoltării emoționale a gemenelor.

„A existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, a spus Dana Budeanu, acum câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: