Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e…”

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e…”

GALERIE FOTO (2) Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu. În urmă cu puțin timp, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost demis din funcție. Premierul României, Florin Cîțu a fost cel care a decis demiterea acestuia, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS. La scurt timp, Dana Budeanu a avut o reacție șocantă la adresa lui Voiculescu.

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e…”

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu. Miercuri, premierul României, Florin Cîțu, l-a demis din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Dan Barna, liderul USR PLUS va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății. La scurt timp, Dana Budeanu, cunoscută pentru sinceritatea ei, a răbufnit la adresa lui Voiculescu.

Designerul le cere oamenilor să nu o mai sune, pentru că nu are puterea de a schimba lucrurile și îl acuză pe Vlad Voiculescu de tragediile care au avut loc în România, în ultimele luni. „Suntem martorii unui genocid, împotriva căruia nu facem absolut nimic, noi oamenii. Toate partidele v-au abandonat, toate autorităţile locale şi guvernamentale v-au abandonat. Cei aflaţi la putere, ajunşi acolo prin furt, nu prin voturi, ei nu au fost votaţi, pur şi simplu vă omoară cu zile.Eu nu conduc spitalele din România, Vlad Voiculescu le conduce, de un an şi jumătate aproape„, a spus Dana.

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

Creatoarea de modă nu s-a oprit aici. Dana Budeanu l-a desființat pe fostul ministru al Sănătății. „Un gunoi, un absolvent de liceu, sper, un nimeni, căruia PNL-ul i-a dat Ministerul Sănătăţii! Mor cinci mii de oameni pe zi! Vlad Voiculescu n-are diplomă, n-are voie să fie ministru. Domnul Câmpeanu, am încredere în dumneavoastră! În Cîţu nu mai am încredere, domnul Câmpeanu, vă rog ieşiţi cu diploma lui Vlad Voiculescu!”, a mai spus designerul.

Vedeta nu înțelege cum Voiculescu a fost desemnat ministrul Sănătății, având în vedere că nu are o diplomă care să-l recomande pentru această funcție. „Eu am exact cursul pe care l-a terminat Vlad Voiculescu, nu are niciun fel de facultate. De ce nu vorbeşte nimeni despre asta? Multă lume ştie adevărul.Ce putea să facă Vlad Voiculescu? Vă explic eu imediat. Dacă eram ministrul Sănătăţii. verificam fiecare staţie de ATI, fiecare etaj, fiecare pat. Nu s-a întâmplat asta. Are 33 de morţi pe el. A ars Balş-ul, a explodat compania lui Arafat„, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, atac la adresa lui Voiculescu

Dana Budeanu, celebră pentru reacțiile și declarațiile controversate, a făcut în luna martie o serie de afirmații dure la adresa fostului ministrului, creatoarea de moda criticand modul în care Voiculescu a gestionat acea perioada.

Deseori prezentă în emisiunea Antena 3, Dana Budeanu, în calitate de mamă, s-a declarat revoltată de problema mărtișoarelor, oferite în contextul pandemiei. „Cum îl pui pe ăla ministru al Sănătății? Mai amâni și tu șase luni, îl pui în iunie. Dacă ăla vorbește de mărțișoare, deci el nu mai are treabă. Treaba lui, zilele astea au fost mărțișoarele și cum dai mărțișorul.Păi, bă Vlăduțe, cum dai mărțișorul? Eu sunt pe scaunul ăsta în calitate de mamă. Am o voce mai auzită decât a celorlalte mame care gândesc la fel. Păi să îți explic eu băi Vlăduț cum! Este o demență, nu are niciun sens. ”, a spus creatoarea de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: