Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, atac la Adelina Pestrițu și Andreea Esca: „V-ați prostituat”

Dana Budeanu, atac la Adelina Pestrițu și Andreea Esca: „V-ați prostituat”

Dana Budeanu, atac la Adelina Pestrițu și Andreea Esca

Dana Budeanu a revenit în forță cu un nou sezon. Vedeta a dat de pământ cu unele dintre cele mai cunoscute persoane publice din țară. Mai exact, în noul episod Verdict, Dana Budeanu a menționat că vedetele care au declarat în public că au fost infectate cu COVID-19, sunt persoane „nenorocite”. Andreea Esca și Adelina Pestrițu au fost cele mai vizate de Dana Budeanu.

Dana Budeanu, atac la Adelina Pestrițu și Andreea Esca: „V-ați prostituat”

Dana Budeanu le face praf pe unele dintre cele mai cunoscute personalități din România. Vedeta este deja cunoscută pentru replicile tăioase, adresare persoanelor publice din țară. Creatoarea de modă a vorbit în noul său episod Verdict despre vedetele infectate cu COVID-19.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, mai multe vedete au declarat în public că au fost testate pozitiv cu COVID-19. Pe de altă parte, numeroase persoane publice au declarat că nu cred în acest virus. Dana Budeanu este de părere că COVID-19 există, dar deja lucrurile au luat o altă întorsătură. Astfel, aceasta a vorbit despre unii din cei mai vizuali pacienți, precum Andreea Esca sau Adelina Pestrițu. Mai mult, designerul a felicitat intervenția solistului de la trupa Holograf, Dan Bittman.

Dana Budeanu dă de pământ cu Andreea Esca și Adelina Pestrițu

Dana Budeanu le-a criticat dur pe Andreea Esca și pe Adelina Pestrițu, pentru că ar fi acceptat bani să declare că au fost testate pozitive cu COVID-19. „Ca să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete. Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine? Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie„, a spus nervoasă Dana Budeanu.

Vedeta susține că persoanele publice care au declarat că au fost testate pozitiv cu coronavirus, au băgat panică în rândul românilor. Referitor la părerea lui Dan Bittman, Dana Budeanu după ce artistul a contestat restricțiile impuse de autorități și s-a declarat convind că situația epidemiologică nu este una reală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: