Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu critică evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol: „E o decizie imbecilă”

Dana Budeanu critică evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol: „E o decizie imbecilă”

Dana Budeanu critică evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocolv

Dana Budeanu critică evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol. Designerul Dana Budeanu a vorbit despre situația în care se află fostul președinte al României. Traian Băsescu este evacuat din vila de protocol, iar Dana Budenau contestă acest lucru.

Dana Budeanu critică evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol: „E o decizie imbecilă”

Dana Budeanu a comentat evacuarea fostului președinte Traian Băsescu din vila de protocol. Vedeta a fost invitată la România TV, unde a vorbit despre situația prin care trece fostul președinte al României. Designerul de modă a criticat decizia de evacuare a lui Traian Băsescu. „O cretinătate. De ce să-l evacueze? (…) N-ai voie să-l evacuezi din vila de protocol. Toţi şefii de stat trebuie să beneficieze de grija statului cât timp n-au mitraliat oameni în piaţa publică. E un show tv!

Oamenii aşteaptă show-urile în care unii au fost condamnaţi, alţii evacuaţi din case. E show! E o decizie imbecilă! De ce să-l evacuezi? E o prostie!Ar trebui să evacuăm 99% din clasa politică. A fost şef de stat 10 ani. E fix festivalul cătuşelor! Aşa e universul ăsta, se rostogoleşte ca o minge”, a afirmat ferm Dana Budeanu, relatează România TV.

Reamintim că RA-APPS a anunțat recemt că ar putea să-l evacueze silit pe fostul președinte în cazul în care acesta nu părăsește rapid vila de protocol. Traian Băsescu ar putea fi evacuar rapid din vila de protocol, cerându-se ajutorul unui executor judecătoresc. RA-APPS a anunțat recent că Traian Băsescu nu a respectat termenul legal pentru eliberarea imobilului. „Prin notificarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui.

Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosința gratuită a imobilului- reședință oficială situat în București, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât și membrii familiei au obligația de a elibera și de a preda reședința oficială.În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligația de a elibera și preda imobilul situat în București, Str. Gogol nr. 2, sector 1”, au anunțat miercuri reprezentanții RA-APPS. Traian Băsescu a pierdut dreptul de a folosi locuința de protocol, după ce instanța supremă a decis că a fost colaborator al securității comuniste. Ulterior, acesta a anunțat că își va cumpăra un apartament nou în București pentru a elibera vila de protocol.

Ce părere are Traian Băsescu despre Dana Budeanu

În trecut, Dana Budeanu a lansat mai multe acuzații la adresa candidatului la primăria Capitalei, Nicușor Dan, și elogii pentru Gabriela Firea. Fostul președinte a catalogat-o ca fiind o femeie fără cultură. „O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu..

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: