Redactia.ro
Home » Monden » Florin Gardoș, ironie către Dana Budeanu. Clipul a devenit viral pe TikTok

Florin Gardoș, ironie către Dana Budeanu. Clipul a devenit viral pe TikTok

dana budeanu

După ultimul meci din acest sezon, fundașul Florin Gardoș (33 de ani) se bucură de timpul liber. Mai mult, acesta pare că se distrează în mediul online. Fotbalistul de la Academica Clinceni a postat un video pe Tik-Tok, în care o ironizează pe Dan Budeanu, după o declarație controversată a acesteia.

Ce declarase Dana Budeanu și cum a ironizat-o Florin Gardoș

„Toți meltenii se pozează lângă grătar, cu micii pe grătar și cum fac ei ceafă. Ce aveți, bă băiatule? Ce e, mă, aia? Cum să te pozezi, mă, cu grătarul, bă băiatule? Cum să te pozezi făcând grătar? Cum? Ce ne arăți? Că ai mâncare? Am mâncare, am burta plină… E OK. Care e semnificația acestor poze de țărani cocliți? Cum face el grătar, ce mișto e cu fumul ăla…”, a spus Dana Budeanu.

Se pare că declarația l-a făcut pe Florin Gardoș să reacționeze într-o manieră amuzantă pe Tik Tok. În acest sens, fotbalistul a postat un filmuleț în care pregătea o friptură la grătar. Bineînțeles, pe fundal se aude declarația dată de Dana Budeanu.

„Îmi cer scuze, doamna Dana”, a scris Gardoș în descrierea videoclipului.

Florin Gardoș, despre problemele financiare de la la Academica Clinceni

După 0-1 contra Chindiei, fundașul a vorbit despre problemele financiare de la la Academica Clinceni.

„Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final. Nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar. E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta, dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine.

Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici. În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii, dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. Și cel puţin ceva bani de sărbători vor fi. 

Nu am avut nicio satisfacţie sezonul ăsta. Dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc. Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc”, a spus Florin Gardoș, potrivit Telekom Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: