Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu dă de pământ cu Maurice Munteanu. Juratul de la ”Bravo, ai stil!”, criticat dur: ”Piticule, ți-a rămas capul mare”

Dana Budeanu dă de pământ cu Maurice Munteanu. Juratul de la ”Bravo, ai stil!”, criticat dur: ”Piticule, ți-a rămas capul mare”

GALERIE FOTO (2) Dana Budeanu a dat de pământ cu Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a devenit noua victimă a Danei Budeanu, unul dintre cei mai renumiți designeri de modă din România. Juratul de la „Bravo, ai stil!” nu a scăpat de replicile dure și acide pe care fosta soție a lui Radu Budeanu le-a publicat pe conturile sale de socializare.

Dana Budeanu este cunoscută pentru inițiativele sale și pentru dorința de a demasca într-un fel sau altul orice persoană care obișnuiește să se comporte într-un anumit fel doar pentru a impresiona. De data aceasta a fost vorba despre Maurice Munteanu, unul dintre jurații emisiunii Kanal D. Fanii designerului au rămas uimiți în momentul în care au văzut ce a postat pe Instagram.

Maurice Munteanu, umilit de Dana Budeanu

Actualul jurat de la „Bravo, ai stil!” a fost criticat și umilit în același timp într-o postare care a devenit virală pe rețelele de socializare. Dana Budeanu a vorbit despre modul în care bărbatul a ales să jurizeze concurentele din emisiune, dar și despre obiceiurile alimentare are bărbatului.

Designerul din România nu s-a lăsat până nu a criticat de la A la Z tot ceea ce face sau spune Maurice. Se pare că Dana îl suspectează pe juratul de la Kanal D că este un mare consumator al medicamentului injectabil numit Ozempic, ce ajută oamenii să slăbească într-un timp foarte scurt.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda”, este mesajul transmis de Dana Budeanu pe contul personal de Instagram în care vorbește despre juratul de la ”Bravo, ai stil!”.

Metoda prin care vedetele elimină kilogramele în plus

Dana Budeanu a menționat faptul că juratul de la Kanal D ar fi adoptat aceeași metodă pe care majoritatea vedetelor au optat în ultima vreme. Potrivit ultimelor informații, Maurice Munteanu ar fi slăbit 23 de kilograme într-un timp scurt, fără a apela la intervenții chirurgicale.

Maurice Munteanu a slăbit cu ajutorul unor tratamente
Maurice Munteanu a slăbit cu ajutorul unor tratamente

Medicii de specialitate susțin faptul că medicamentul este destinat persoanelor cu diabet zaharat tip II, vedetele nu se abțin de la utilizarea sa. Cu toate acestea, Ozempic poate avea efecte secundare nedorite, precum greață, vărsături, scaune diareice, dureri abdominale sau constipație.

„Colegii noștri de la secțiile de gastroenterologie sunt asaltați în ultima perioadă de o serie de persoane aparent sănătoase, dar cu episoade de pancreatită acută, în urma administrării acestui tratament. Majoritatea se înscriu, într-adevăr, în segmentul de vârstă între 35 și 45 de ani, unii dintre ei, într-adevăr, cu obezitate, alții doar cu suprapondere”, a declarat medicul diabetolog Anca Pantea-Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: