Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu este cunoscută de toată lumea, dar uite cât de frumoase sunt fetițele ei gemene

Dana Budeanu este cunoscută de toată lumea, dar uite cât de frumoase sunt fetițele ei gemene

GALERIE FOTO (3)

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci din România la momentul actual. Creatoarea de modă este pe buzele tuturor după ce de doi ani este intens implicată în social medi unde publică zilnic informații atât despre stil, cât și despre politică și viața de zi cu zi a oamenilor care trăiesc în România. Toți o cunosc, dar puțini știu că are două fetițe gemene superbe.

Dana Budeanu a publicat o fotografie cu fetițele ei

Dana Budeanu este o mămică tânără. Ea a rămas însărcinată la vârsta de 22 de ani. La acea vreme era căsătorită cu Radu Budeanu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Au fost împreună la facultate la Londra unde au studiat la cele mai de top facultăți, iar mult timp până la divorț au fost un cuplu de invidiat. Din nefericire căsnicia Danei Budeanu nu a durat până la adânci bătrâneți, dar din această căsnicie a rămas cu două lucruri de valoare, fetițele ei pe care le divinizează.

Dana Budeanu se ferește adesea să le publice pe cele două fiice ale sale doarece a delarat în nenumărate rânduri că nu-și dorește să își expună public copiii deoarece sunt minori. Ea rareori mai publică o poză cu cele două gemene, dar de fiecare dată pozele sunt făcute de la spate având grijă să nu li se vadă fața.

Fotografia cu cele două este publicată de pe vremea când ea împreună cu cele două gemene erau în vacanță la Londra și vizitau unul dintre cele mai prestigioase muzee. Adesea fiicele sale apar îmbrăcate la fel.

 

Dana Budeanu a publicat un mesaj care i-a emoționat pe fani

Recent, Dana Budeanu a postat un text emoționant și cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei. Designerul a evidențiat faptul că familia ei a fost extrem de discriminată în vremea comunismului, mai apoi scoțănd la iveală latura sensibilă și povestind cât de iubită s-a simțit de către părinții ei și cât de minunați sunt pentru ea acești doi oameni.

Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru că aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, cărora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI… Am crescut cu poveşti superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre ţigani, despre ţărani, despre comunişti, despre liberali, despre securişti, despre miliţieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viaţa, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…„,a  scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: