Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu îi ceartă pe politicieni. Ce spune despre creșterea pensiilor: „Bătaia de joc”

Dana Budeanu îi ceartă pe politicieni. Ce spune despre creșterea pensiilor: „Bătaia de joc”

Dana Budeanu îi ceartă pe politicieni

Dana Budeanu îi ceartă pe politicieni. Iată ce spune despre creșterea pensiilor, după discuțiile din coaliţia de guvernare!

Dana Budeanu îi ceartă pe politicieni

Dana Budeanu îi ceartă pe politicienii din România, după discuțiile din coaliţia de guvernare despre creșterea pensiilor. Aceasta este de părere că toți politicienii sunt „nenorociți” și că subiectul pensiilor din România este, de fapt, un subiect strict electoral:

„Pur și simplu este un subiect electoral. Este o bătălie între absolut toate partidele aflate la guvernare asta, rotativă asta infinită în care ne scăldăm de ani de zile. Nu există absolut niciun fel de concluzie și nu cred că există absolut niciun fel de soluție.

Numai că pentru mine oamenii care vorbesc despre acest subiect, adică politicienii, sunt toți niște nenorociți.

Este un cuvânt, nu este nicio înjurătură sau o jignire. De ce?

Pentru că toți bătrânii, toți oamenii în vârstă, bunicii noștri, toți pensionarii care se uită la televizor în fiecare zi își calculează ultimul leu în timp ce voi stați acolo pe câteva mii de euro cu șoferi, birouri la cald, nu vă interesează.

Bunicii voștri și părinții voștri sunt bine îngrijiți pentru că vă permiteți. Și oamenii ăștia își numără niște bănuți care nu există, care sunt niște titluri în niște știri, voi negociindu-vă astfel procentele electorale”, a spus Dana Budeanu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

Dana Budeanu: „Bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică”

Dana Budeanu a declarat în mod tranșant faptul că majorarea pensiilor este abordată la fel ca facturile, ținând oamenii într-o frică continuă:

„De fapt, vă bateți joc așa cum v-ați bătut joc cu facturile (…). Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică. Măresc, nu măresc. 

Bunicii noștri astăzi sărbătoresc în fiecare zi ca fără e cald ziua și că noaptea se răcește. Gândiți-vă că acești bătrâni stau cu mâinile alea cu care ne-au crescut, degerate așa. Şi voi vă daţi jos în costumele alea mișto de câteva mii de euro la Parlament, intrați cu salariu de 5.000 de euro pe lună și vă bateți joc?

Înainte să ieșiți în stradă sau ce credeți voi că faceți pentru voi, înainte trebuie să ne apărăm părinții și bunicii, zic eu.

Păi tu ai ajuns să vorbești azi când e frig, când îngheți în casă, despre ce trebuia să rezolvi atunci când, domnule Ciucă, ați dat ordonanță pe 30 iunie 2022 acum să închideți 650 de MW de la 1 ianuarie. Acum ați dat, v-ați dus la Bruxelles, v-ați întors fără nimic, cu coada între picioare”, a mai spus Dana Budeanu în emisiunea menționată.

 

Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: