Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu îi ia apărarea Deliei! Vedeta sare la gâtul femeilor care nasc că „trebuie”: „Dacă pentru voi este un coșmar…”

Dana Budeanu îi ia apărarea Deliei! Vedeta sare la gâtul femeilor care nasc că „trebuie”: „Dacă pentru voi este un coșmar…”

Dana Budeanu sare în apărarea Deliei, după ce artista a fost criticată aspru în urma declarațiilor făcute cu privire la un copil. Cântăreața a decis să le închidă gura răutăcioșilor și să spună că nu va face un copil, pentru că nu simte acest lucru. De aici, a început o întreagă ceartă în mediul online.

Declarațiile controversate făcute de Delia

Delia s-a enervat la culme, după întrebările pe care le-a tot primit de-a lungul timpului legate de copil. Așa că, artista a dat cărțile pe față și a răspuns pe măsura întrebărilor. Totul s-a întâmplat într-un live pe TikTok, când Delia a decis că este momentul să le răspundă celor răutăcioși.

„Nu știu, dar cred c-ar trebui felicitați oamenii care nu fac (copii), pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi, și nu suntem prea simpatici, așa. Adică facem mult rău, foarte mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii. Facem rău, poluăm.”, a mărturisit vedeta într-un filmuleț postat pe contul ei de TikTok.

Dana Budeanu intervine în scandal

Dana Budeanu sare în apărarea Deliei și spune că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Creatoarea de modă susține că cele mai misto femei sunt cele care înțeleg că nu toate sunt făcute, ca să devină mame. Vedeta este de părere că unele femei nu trebuie să nască, doar ca să fie în rândul lumii.

„Nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Unele dintre cele mai mișto femei sunt cele care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa-i normal în societate, că se așteaptă părinții, că vrea el și că ea nu. Nu se fac că trebuie. De aia este nenorocirea care este, pentru că niște… ca voi nasc. Voi nu trebuie să nașteți, dacă pentru voi este un coșmar tot ce se întâmplă din momentul în care rămâneți însărcinate până ați fătat și ne dați nouă o sociteate plină de fătălăi și de… că voi le creșteți. Astea sunt noile mame”, este mesajul Danei Budeanu, după ce Delia a fost criticată în spațiul public, pentru faptul că nu vrea să devină mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: