Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, în plin scandal cu Simona Gherghe! Ce au de împărțit cele două vedete: ”Nu-mi băga vorbe în gură”

Dana Budeanu, în plin scandal cu Simona Gherghe! Ce au de împărțit cele două vedete: ”Nu-mi băga vorbe în gură”

Cine este mama Danei Budeanu

Dana Budeanu și Simona Gherghe se află în plin scandal, după ce prezentatoarea de la Antena 1 a făcut o postare pe subiectul vaccinului contra coronvirus. Creatoarea de modă a reacționat imediat. 

Dana Budeanu, în plin scandal cu Simona Gherghe

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, a publicat o postare pe rețelele de socializare în care a făcut reclamă unui restaurant, precizând că acesta oferă 15% reducere pentru persoanele care s-au vaccinare împotriva coronavirusului. Acesta lucru a deranjat-o crunt pe Dana Budeanu, care a comentat acest subiect într-un videoclip postat pe contul său e Instagram.

Dana Budeanu a ținut să-și impună punctul de vedete cu privire la vedetele care promovează vaccinul, astfel că aceasta a venit cu o replică dură la adresa Simonei Gherghe pentru că a îndrăznit să disciminize românii într-o postare pe pagina ei de Facebook.

”După ce că o faceți nu lată, penibil de lată, vă place să vă băgați în seamă. În primul rând, nu-mi mai dai tag, pentru că am văzut la Simona Gherghe… că am postat eu că am studiat la Londra și tu la Iași și că nu știi cu marș. Nu știi cu marș? Păi Acces Direct… e vorba aia, dicționarul de băgat și de scos. Formatul de băgat și de scos etalon în televiziune, mai lasă-ne cu puritatea… pe bune acum, hai să vorbim pe față. Eu am postat ceva ce ai postat tu, eu nu am scris nicăieri că tu și cu soțul mâncați moca, ca să ne explici tu cum vă permiteți să vă cumpărați de la un restaurant. Eu nu am scris asta nicăieri. Nu am scris că vouă v-a trimis moca. Am scris clar că ăia care trimit moca la toate vedetele din România, adică restaurantul cu pricina trimite moca la toate. Ele mănâncă moca și postează, vreți să vă dau lista cu alea care mănâncă moca, că o știu pe dinafară?! E irelevant… mă rog, așa e în țările de sclavi. Măi, dacă tot au făcut ei demersul acesta discriminatoriu, iată un lucru pe care l-am învățat eu la Londra și tu nu la Iași, a nu discrimina. Vezi că postarea ta este o încurajare la discriminare!

Cum adică, 15% reducere pentru cei care se înțeapă?! N-am înțeles, adică ceilalți ce au? Au ciumă sau ce, poate unii nu se pot înțepa, poate nu vor, asta înseamnă că trebuie să fie discriminați la pește sau nu?! Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură. Eu n-am spus că ție ți-au dat, citește textul ca la Iași. Deci, eu am scris clar: ăia care dau moca la toate vedetele ca ele să posteze mâncare și să dea tag, poi să dea moca la cei vaccinați, cu reducere 15%. Tu ai postat un îndemn discriminatoriu, și da marș este vorba mea și a întregii țării, marș la astfel de demersuri și în general marș la tot ce se întâmplă acum. Nu avem nevoie la ambasadori pentru înțepat”, a spus Dana Budeanu într-o filmare de pe Instagram.

Cum a reacționat Simona Gherghe

Simona Gherghe este conștientă că și-a atras câteva antipatii, motiv pentru care a precizat că toate comenzile sale la restaurante sunt plătite. Jurnalista și soțul ei își permit să achite nota de plată, atașând în online ultima factură.

”Am comandat de multe ori, dacă este cazul o să sun la bancă să cer extrasele de cont, să atașez toate facturile. Sper că mă credeți pe cuvânt pentru că așa procedăm de fiecare dată. Nu suntem adepții mocangelilor, repet, ne permitem. Mi se pare o chestie de bun simț să susținem afacerile, așa am făcut-o și în pandemie, inclusiv cu tag către locurile unde ne face plăcere să mâncăm”, este o parte din declarația prezentatoarei TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: