Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. Mulți nu și le-ar permite!

Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. Mulți nu și le-ar permite!

GALERIE FOTO (4) Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu

Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. Evident, creatoarea de modă nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că în prezent este una dintre cele mai renunite vedete de la noi. Se știe că Dana Budeanu este o persoană extrem de directă cu persoanele din jurul său, fără să țină cont de urmări. În ultima perioadă, întrebarea care stă pe buzele mai multor persoane este ce preț au hainele făcute de aceasta.

Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. Mulți nu și le-ar permite!

Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. O Românie întreagă o cunoaște, iar oamenii abia așteaptă verdictul său. Ce-i drept, fenomenul creat de ea este pe cât de iubit de unii, pe atât de urâți de alții. Dana a revenit în urmă cu câteva luni bune în atenția celor care o urmăresc într-un nou scenariu, în care atacă subiecte sociale, politice și economice. După ce a plecat de la PRO TV, Dana și-a creat contul de Youtube unde postează verdictul său. Seria în care critică vestimentar alegerile vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de oameni, iar acest lucru a determinat-o să iasă în relief și să fie apreciată de mulți.

Activitatea sa nu se oprește aici pentru că vedeta este și creatoare de modă. Vrei să cumperi o ținută semnată de Dana Budeanu și te întrebi cât costă? Ei bine, află că un simplu maiou nude din vâscoză, la fel ca multe altele de pe piață, costă nu mai puțin de 300 de lei. De asemenea, o rochie scurtă, tot din vâscoză, cu un design special costă 950 de lei. Dacă sunt persoane care își doresc o ținută sclipitoare, precum o rochie scurtă din tul cu cristale din sticlă, aceasta poate ajunge și la 16.192 de lei, conform site-ului  al cărui nume il poartă.

Care este numele adevărat al Danei Budeanu

Dana Budeanu este o prezență discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar aceasta a vorbit, la un moment dat despre divorțul de jurnalistul Radu Budeanu. Cei doi au fost împreună opt ani și au împreună două fete. „Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat Dana Budeanu.

Aceasta consideră că nu crede în divorț, pentru că o căsătorie care se termină nu a fost ce trebuie de la bun început. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.. Referitor la numele său real, pe creatoarea de modă o chema Dana Guțilă, înainte de a lua numele fostului soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: