Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, lux și opulență de sărbători. Cum și-a decorat casa creatoarea de modă FOTO

Dana Budeanu, lux și opulență de sărbători. Cum și-a decorat casa creatoarea de modă FOTO

GALERIE FOTO (5) Dana Budeanu, lux și opulență de sărbători. Cum și-a decorat casa creatoarea de modă

Dana Budeanu a dat dovadă de lux și opulență de sărbători! Iată cum și-a decorat casa creatoarea de modă!

Dana Budeanu, lux și opulență de sărbători

Dana Budeanu nu se ferește să le arate urmăritorilor de pe rețelele sociale stilul ei de viață! Deși le ține departe de presă pe fiicele ei, creatoarea de modă a afișat întregul decor pentru Crăciun și Revelion din interiorul casei ei. Vedeta a recunoscut că sărbătorile de iarnă sunt preferatele ei, motiv pentru care și-a dat silința să aibă parte de un decor grandios.

Creatoarea de modă a suprins în fotografii, pe rețelele sociale, sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, lalele albe la baie, candelabre masive, un tort pe care era scris  „Rodia de dimineață”, dar și un brad superb, natural, împodobit elegant.

Sursa foto: Instagram

Dana Budeanu: „El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul!”

Dana Budeanu susține că bărbaţii nu se pot bucura de sărbătorile de iarnă, deoarece trebuie să se ocupe de toate pregătirile, de la cumpărarea bradului, la cumpărăturile de bază pentru masa festivă de Crăciun și Revelion:

Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 % dintre bărbați!  Adică nu vine Crăciun Fericit! Nu există asta! De ce credeți că-s fericiți?  Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor.

Cară de la țară la București, care de la soacre, care de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă. Ai adus brad? Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion.

El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul! Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun.

Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun

Zace și el pe canapea, cum vrea el? A venit Crăciunul și pentru el? El nu vrea să facă tot harnașamentu’ ăsta, mesele, teroarea.

Unde mergem anul ăsta? La maică-ta, la taică-tu, că nu vreau acolo. Vreau dincolo, du-te. S-a uitat maicata nu ştiu cum la mine, iarăși nu mă suportă, după 15 ani. Astea sunt discuțiile.

99 % dintre bărbați vor să vină pur și simplu efectiv apocalipsa brusc și să rămână singuri cuc. Să dispară tot la masa de Crăciun, la toate zilele alea să dispară pentru că ei nu mai au nicio bucurie. Atenție, bărbatul nu e construit să se bucure de făcut brad și de ales globurile.

Dar în fiecare an el trebuie să ajute. Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata”, a explicat Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: