Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu tună și fulgeră. Răspunsul ferm la vaccinarea anti-Covid: „Nu sunt antivaccinistă, dar… „

Dana Budeanu tună și fulgeră. Răspunsul ferm la vaccinarea anti-Covid: „Nu sunt antivaccinistă, dar… „

Dana Budeanu este una dintre controversate apariții online din România, deci și extrem de urmărită, cu sute de mii de vizualizări pe YouTube. Fiind una dintre vocile care au criticat aproape orice măsură anti-pandemie, a existat și curiozitatea publicului dacă Dana Budeanu se va vaccina. Răspunsul vedetei a fost unul extrem de ferm.

Cu sute de mii de vizualizări pe Youtube, Dana Budeanu a devenit în ultimul an un personaj extrem de urmărit în mediul online. Așa se face că de la subiecte de modă și styling, Budeanu a început să abordeze și teme de actualitate. Iar pandemia despre care vorbește întregul mapamond nu ar fi putut să treacă pe lângă vedetă.  Dana Budeanu și-a exprimat în repetate rânduri dezacordul cu măsurile luate de autorități în contextual pandemiei Covid-19.

Dana Budeanu, răspunsul ferm la vaccinarea anti-Covid

Întrebarea legată de vaccinare anti-Covid este zilele astea pe buzele tuturor, așa că i-a fost adresată și Danei Budeanu.

Creatoarea de modă a avut un răspuns ferm, fără nicio ezitare, atunci când a fost întrebată de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, dacă se va vaccina.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă.

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez?”, a declarat Dana Budeanu, invitată la Antena 3.

Dana Budeanu, noi critici la adresa autorităților

Dana Budeanu a comentat și despre obligativitatea purtării măștii de protecție.

“Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion. În ora aia jumate nu am luat virusul?

Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol. Suntem catalogaţi dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu că influenţezi. Ce vorbeşti, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea.”, a mai explicat Dana Budeanu.

De asemenea, vedeta nu a scăpat ocazia de a lansa noi critici la adresa autorităților.

Iar criticile la adresa autorităților din România au continuat: „Noi un an de zile am terorizat populația. De ce nu chemați pe unul din Wuhan? De ce nu chemați un specialist. Suntem singura țară din Europa care stăm cu școlile închise din martie! E clar că nu vă descurcați și asta nu este nicio tragedie. N-am fost pregătiți pentru pandemie, nu e nicio problemă. Chemați un specialist din țările alea unde petrec ăia pe mese. Unde toți sunt negativi”, a mai adăugat Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: