Redactia.ro
Home » Monden » Dana Marijuana are o fiică în vârstă de 15 ani deosebit de frumoasă. Tânăra a apărut deja în primul său videoclip muzical

Dana Marijuana are o fiică în vârstă de 15 ani deosebit de frumoasă. Tânăra a apărut deja în primul său videoclip muzical

GALERIE FOTO (2)

De câțiva ani, Dana Marijuana s-a retras din industria muzicală din țara noastră și s-a concentrat pe familia sa. Este cunoscută pentru melodiile care au consacrat-o, dar puțini știu că este o mamă singură, împlinită și foarte mândră. Fiica ei, Alesia, a împlinit frumoasa vârstă de 15 și și-a făcut deja debutul în spațiul public.

Dana Marijuana are o fiică în vârstă de 15 ani deosebit de frumoasă

Dana Marijuana, pe numele său real Dana Coteanu, este o artistă care în urmă cu câțiva ani făcea furori în industria muzicală. A ales un gen muzical dur, care i-a exprimat perfect firea puternică și nonconformistă. Artista a debutat în anul  1994, iar de atunci a avut șansa să colaboreze cu numeroși artiști celebri din România.

Perioada în care își încânta fanii cu muzica și prezența sa energică pe micile ecrane a apus însă, iar cântăreața a ales să se concentreze în schimb pe familie. Puțini sunt cei care știu că Dana este o mamă singură și că reușește cu succes să se ocupe de cele două fiice ale sale, în vârstă de 15 și 6 ani.

Alesia, fata sa cea mare, a decis de la o vârstă fragedă să-i calce pe urme mamei sale. Adolescenta s-a bucurat de susținere din partea Danei Marijuana, însă a fost mereu conștientă că drumul pe care l-a ales va fi unul dificil.

Chiar cântăreața mărturisea în urmă cu ceva timp că Alesia este foarte talentată, însă nu știe dacă va avea vreodată șansă să se afirme pentru ceea ce-i place cel mai mult să facă. A susținut-o însă, iar apropiații lor i-au oferit șansa adolescentei să-și valorifice înclinația artistică.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie”, a declarat Dana.

Tânăra a apărut deja în primul său videoclip muzical

Soarta se pare totuși că îi surâde Alesiei, deoarece a apărut în primul său videoclip muzical. Mândră, Dana Marijuana a promovat imaginile cu fiica sa în mediul online, semn că adolescenta nu vrea să renunțe ușor la visul său. Faptul că a reușit încă de pe acum să pătrundă în lumea artiștilor din România este remarcabil, iar în viitor probabil că publicul va avea ocazia să o mai vadă în asemenea ipostaze.

„Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima dată într-un videoclip muzical. Sunt foarte mândră de ea”, a scris Dana Marijuana pe pagina sa de Instagram.

Cei care doresc să o vadă pe Alesia pot urmări videoclipul piesei „Tonik Obiektiv feat. DaffOne & Shayan – Orasu’”, unde adolescenta a conferit feminitate și sensibilitate imaginilor. Se poate observa clar că este deosebit de frumoasă, moștenindu-și mama din cele mai bune puncte de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: