Redactia.ro
Home » TV » Dana Marijuana, în doliu! Mesajul dureros al artistei, după ce iubitul ei a murit în urma unui accident incredibil: „Iubirea noastră-i veșnică și pură”

Dana Marijuana, în doliu! Mesajul dureros al artistei, după ce iubitul ei a murit în urma unui accident incredibil: „Iubirea noastră-i veșnică și pură”

Dana Marijuana este acum în doliu. Iubitul artistei a murit în urma unui accident incredibil, ce s-a petrecut chiar în casă. Artista este devastată și a postat pe rețelele de socializare mesaje cutremurătoare.

Dana Marijuana l-a pierdut pentru totdeauna pe iubitul ei, Daniel Burlacu, cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste, departe de lumina reflectoarelor.

Dana Marijuana, în doliu! Iubitul artistei a murit în urma unui accident incredibil

Daniel Burlacu, iubitul artistei, cunoscut fost campion mondial la kempo și tată a trei băieți, a încetat din viață la vârsta de 49 de ani. Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident incredibil.  Ar fi căzut de pe o scară la Hanul Artiștilor, acolo unde locuia Dana Marijuana. Iubitul Danei s-a lovit la cap și a murit pe loc.

Artista este devastată de pierderea suferită, așa cum reiese și din mesajele pe care le postează pe rețelele de socializare, care sunt de-a dreptul cutremurătoare.

„Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim”, este mesajul Danei Marijuana.
„Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume”, a mai scris artista.

 

Când va fi înmormântat iubitul Danei Marijuana

Prietenii Danei și ai lui Daniel au anunțat deja și când va avea loc înmormântarea.
„Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață.
Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el.
Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul de pe Facebook.

Și se pare că iubitul Danei tocmai o ajutase pe artistă la noua piesă și noul videoclip pe care aceasta urmau să le lanseze.

Însă în urma celor întâmplate, atât artista, cât și apropiații cuplului sunt în șoc, așa că nimeni nu se mai gândește la planurile făcute înainte de nenorocirea care a venit ca un fulger.

Dana Marijuana, declarații emoționante despre iubitul ei

Într-un interviu recent, Dana Marijuana se declara fericită alături de iubitul ei Daniel, al cărui prenume era ca al ei.

„Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe care să-l cheme că pe mine, Daniel”, a povestit Dana Marijuana, în urmă cu ceva timp, pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: