Redactia.ro
Home » Monden » Dana Nălbaru, fostul membru al trupei Hi-Q, a ales calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Vreau să spăl rufe, să fac pâine, să mă ocup de…” VIDEO

Dana Nălbaru, fostul membru al trupei Hi-Q, a ales calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Vreau să spăl rufe, să fac pâine, să mă ocup de…” VIDEO

Dana Nălbaru, fostul membru al trupei Hi-Q, a ales calea pocăinței. Iată ce mărturisește despre credințele ei!

Dana Nălbaru a ales calea pocăinței 

Dana Nălbaru, fostul membru al trupei Hi-Q, a ales calea pocăinței la vârsta de 33 de ani și mărturisește că a găsit liniștea interioară și fericirea adevărată în credința sa în Dumnezeu.

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat un interviu alături de Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”, unde au discutat despre credințele ei. Aceasta susține că nu se simte făcută pentru a fi o persoană publică și că vrea să se concentreze pe viața sa personală, să-și crească copiii și să se ocupe de afacerea ei. Dana Nălbaru a învățat să trăiască liberă, în lume, dar nu cu lumea și să fie fericită cu puține lucruri. Ea nu mai urmărește știrile și nu ascultă radio și nu dorește să se întoarcă la viața publică:

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri.

Nu mă uit la televizor, nu ascult radio. Nu aș vrea să mă întorc în a fi persoană publică. Nu mai duc. Vreau să spăl rufe, să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea, de copiii mei, de soțul meu. Să mergem în călătorii”, a declarat Dana Nălbaru în cadrul podcastului 

Dana Nălbaru: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit m-am pus pe genunchi și m-am rugat și am știut că el va fi bine”

Dana Nălbaru a povestit despre momentul când băiețelul ei s-a îmbolnăvit și a trecut printr-o operație grea. În acel moment, Dana Nălbaru s-a rugat cu toată inima și a simțit că Domnul i-a vorbit, că lucrurile vor fi bine. Ea consideră că încrederea în Dumnezeu este cheia pentru a depăși momentele dificile din viață:

„Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem. Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu”, a mai mărturisit aceasta. 

Dana Nălbaru: „Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele”

Dana Nălbaru a învățat că pocăința este o alegere personală și nu o acțiune impusă de altcineva. Ea spune că mulți oameni cred că pocăința implică schimbări radicale în viața ta, dar că, de fapt, ea începe în inima ta și se reflectă apoi în tot ceea ce faci.

Pentru Dana Nălbaru, viața sa de pocăință este cea mai bună perioadă a vieții ei și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate lucrurile prin care a trecut. Ea spune că nu își dorește să fie o persoană publică și că vrea să trăiască o viață simplă, alături de familia ei:

„Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut! ”, a concluzionat ea.

Dana Nălbaru a ales calea pocăinței și a găsit pacea și fericirea în credința sa în Dumnezeu. Ea a învățat că încrederea în Dumnezeu și pocăința sunt cheile pentru a depăși momentele dificile din viață și că viața simplă și concentrarea pe familie și afaceri pot aduce adevărata fericire.

Sursa foto: Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: