Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba, drum lung spre recuperare. A ajuns din nou la spital pentru o altă intervenție. Imagini dureroase cu make-up artistul

Dana Roba, drum lung spre recuperare. A ajuns din nou la spital pentru o altă intervenție. Imagini dureroase cu make-up artistul

GALERIE FOTO (2) dana roba

Dana Roba, make-up artist, cunoscută public prin prisma relației pe care a avut-o cu manelistul Nicole Guță a trecut prin momente cunplite în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când a fost atacată cu un ciocan de către bărbatul de care dorea să divorțeze. Medicii au reușit să-i salveze viața printr-o minunte, însă procesul de vindecare este unul anevoios și de durată. Dana a publicat în mediul online noi imagini care ilustrează starea precară în care se află.

Dana Roba are de parcurs un drum lung spre vindecare

Dana Roba a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată cu un ciocan de către bărbatul de care dorea să divorțeze. Medicii s-au luptat să-i salveze viața, iar make-up artistul a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

picior dana roba
Dana Roba are de parcurs un drum anevoios până se va vindeca complet

Timp de nouă ore a fost operată pe creier, iar rănile pe care le-a suferit au fost unele care i-au înfiorat chiar și pe medici. Deși a depășit cea mai dificilă perioadă și acum se află în afara oricărui pericol, chinurile pe care Dana trebuie să le îndure nu se opresc aici.

Dana a distribuit o nouă imagine din spital, în care arată fanilor cât de umflat îi este unul dintre picioare. „Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat”, a scris Dana Roba. „Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a povestit aceasta fanilor.

Dana Roba a renunțat la aparițiile televizate și s-a pocăit

Dana a avut o viață dificilă și a fost nevoită să depășească multe obstacole. Moartea mamei sale a fost, însă, lovitura decisivă. După decesul mamei, Dana a decis să ia drumul credinței și să renunțe complet la aparițiile televizate.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ‘De astăzi mă pocăiesc’. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu avea haine de om normal, avea haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani.”, a povestit Dana Roba.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: