Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba, primele imagini după ce ieșit din comă. Ce a avut de spus despre incidentul care era să-i aducă sfârșitul

Dana Roba, primele imagini după ce ieșit din comă. Ce a avut de spus despre incidentul care era să-i aducă sfârșitul

GALERIE FOTO (2) dana roba

Dana Roba, primele declarații după ce a văzut moartea cu ochii, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost pur și simplu desfigurată de către partenerul de viață, supărat din pricina faptului că vedeta dorea să pună capăt mariajului pe care îl avea cu acesta. Iată cum arată și ce a declarat Dana Roba!

Dana Roba, primele declarații și imagini după ce a ieșit din comă

În urmă cu mai puțin de o lună întreaga opinie publică a fost șocată de o știre care era transmisă pe toate posturile de televiziune – o femeie a fost adusă într-un spital de urgență după ce a fost brutal mutilată de către soțul ei folosind un ciocan.

Persoana care a fost victima acestei situații terifiante este nimeni alta decât Dana Roba, care a suferit o fractură a craniului și care a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale complicate. În prezent, make-up artistul s-a recuperat aproape complet și a decis să facă o serii de declarații despre cumplitul incident care era să o aducă la un pas de moarte.

dana roba
Așa arată Dana Roba după ce a fost agresată de către bărbatul de care dorește să divorțeze

La aproape o lună de la cumplitul incident care era să-i pună capăt vieții, Dana Roba a găsit puterea de a vorbi despre loviturile pe care le-a primit din cauza bărbatului enervat la culme de faptul că Dana intenționa să pună capăt relației dintre ei.

Dana Roba a recunoscut că a fost șocată de severitatea rănilor pe care le-a suferit din pricina bărbatului de care dorea să divorțeze. „Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea”, a mai spus aceasta. Modul în care arăta a traumatizat-o pe victimă, care spune că nici măcar acum nu reușește să se recunoască. Cu toate acestea, Dana este recunoscătoare că a primit o a doua șansă la viață și speră că va reuși să depășească orice obstacol în calea vindecării emoționale și fizice.

Cine este Dana Roba și ce a determinat-o să se pocăiască

Numele Danei Roba a ajuns din nou în atenția publicului după ce a fost implicată într-o altercație domestică cu fostul soț. Bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul și a acționat complet necugetat lovind-o cu cu un ciocan în cap. Dana a fost transportată la spital și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a depăși acest incident neplăcut. Atunci când medicii au ajuns la fața locului, Dana se afla în stare gravă, de inconștiență.

De-a lungul timpului, Dana Roba a fost implicată în mai multe scandaluri mediatice, însă publicului este cunoscută ca fiind fosta iubită a celebrului Nicolae Guță. Relația dintre ei nu s-a terminat deloc bine, iar Dana susținea că motivul despărțirii fusese refuzul lui Nicolae Guță de a-i închiria un apartament în București.

Dana a avut o viață dificilă și a fost nevoită să depășească multe obstacole. Moartea mamei sale a fost, însă, lovitura decisivă. După decesul mamei, Dana a decis să ia drumul credinței și să renunțe complet la aparițiile televizate.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: