Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz, mai sinceră ca niciodată! Ce făcea actrița în copilărie, când lucra la Abracadabra, din dorința de a strânge bani: ”Adulții veneau să se împrumute”

Dana Rogoz, mai sinceră ca niciodată! Ce făcea actrița în copilărie, când lucra la Abracadabra, din dorința de a strânge bani: ”Adulții veneau să se împrumute”

Dana Rogoz, la vârsta de 38 de ani, a dezvăluit recent aspecte marcante ale copilăriei sale, subliniind impactul pe care l-a avut emisiunea „Abracadabra!” în viața ei. De la vârsta de 8 ani, actrița a început să câștige bani și a fost nevoită să susțină financiar familia sa, având în vedere veniturile modeste ale părinților săi.

Povestea carierei sale timpurii a debutat odată cu primii pași în lumea televiziunii, când a interpretat personajul Abramburica din trupa actorului Marian Râlea în emisiunea „Abracadabra”. Această producție a cunoscut un imens succes, inițial difuzată pe TVR și ulterior transferată la Pro TV. Dana Rogoz își amintește cum a început să câștige bani la o vârstă atât de fragedă, o perioadă în care a fost nevoită să învețe să fie organizată și să gestioneze eficient sumele primite în cadrul proiectului.

Dana Rogoz, amintiri din perioada „Abracadabra”

Chiar dacă era doar un copil, Dana Rogoz a dezvoltat abilități remarcabile de organizare și economisire. Suma câștigată în timpul perioadei „Abracadabra” nu a fost doar o bucurie pentru ea, ci și o resursă prin care a contribuit la susținerea financiară a familiei sale, care se confrunta cu constrângeri financiare semnificative. Actrița a avut grijă nu doar de propriile nevoi, ci și de renovarea camerei sale de copilărie, demonstrând un spirit independent și responsabil încă de la o vârstă fragedă.

„Am început să câștig bani de pe la 8 ani. Nu mai știu ce mi-am luat de acei bani, dar știu că mama a fost absolut surprinsă că am putut să câștig atât de mulți bani pentru familia noastră, care nu era cu venituri foarte mari.

Știu ce mi-am cumpărat din banii economisiți în urma filmărilor cu Abracadabra. Am mers cu mama și mi-am cumpărat o combină muzicală și două CD-uri: Goran Bregovic și Elvis Presley, pe care le știam dumnezeiește.

După care iarăși am strâns bani o perioadă destul de lungă pentru mobilierul din camera mea. Asta era destul de aproape de perioada liceului. Mi-am cumpărat o mobilă albă cu lemn natur, birou pe colț și o canapea. Era o mobilă cumpărată din bani munciți de mine. Era o mare satisfacție, sincer”, a povestit actrița, într-o emisiune televizată.

Dana Rogoz își împrumuta colegii cu bani

Dana Rogoz a subliniat importanța abilităților de gestionare financiară în viața sa, evidențiind faptul că încă de mică a învățat să economisească pentru a face față provocărilor viitoare. Pe lângă propria sa nevoie de independență financiară, actrița a devenit o figură de sprijin pentru ceilalți membri ai familiei sale. Chiar și în rândul actorilor adulți din echipa „Abracadabra”, Dana Rogoz a devenit o sursă de împrumut la finalul sezonului de filmări.

„În perioada Abracadabra, aveam diurnă la filmări, eram copil și trebuia să știu să mă organizez în așa fel încât din banii aia să mănânc și să nu-mi cumpăr jucării, deși exista tentația să-mi iau jucării sau un tricou.

Dacă se întâmpla să scap în bazarul din Eforie Sud și să-mi cumpăr ceva, atunci făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Dar cum nu-mi plăceau supele la plic foarte mult, preferam să am grijă de bani și, eventual, să pun deoparte pentru frații mei sau pentru familie.

Drept urmare, de fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”, a mai spus Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: