Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică a refăcut pictorialul din Playboy. Cum arată după 21 de ani

Dana Săvuică a refăcut pictorialul din Playboy. Cum arată după 21 de ani

Dana Săvuică a refăcut pictorialul din Playboy fără să stea pe gânduri. Vedeta nu a ezitat să își etaleze corpul impecabil după 21 de ani de la primul pictorial. 

 

Prima româncă din Playboy

 

 

Dana Săvuică  s-a ales cu titulatura de “prima româncă din Playboy”, după ce a apărut pe coperta din noiembrie 1999. Vedeta a apărut îmbrăcată extrem de sexy în cadrul emisiunii “La Măruță”  de la PRO TV. Vedeta a vorbit despre prima copertă Playboy, dar și motivul care a împins-o pe blondina de 50 de ani să refacă pictorialul de acum 21 de ani.

,,Acum, fac acest remake, o dată, pentru că a acceptat fotograful care este acreditat pentru revista Playboy România. Este vorba despre Cătălin Muntean, care a acceptat această provocare a mea. Și doi, pentru că de data aceasta vreau să lansez ideea că trebuie să fim conștienți de faptul că trăim pe această planetă, că este casa noastră, că avem doar una și că trebuie să o protejăm”, a declarat blondina despre ultima ședință foto făcută.

Dana Săvuică a vorbit despre cum a fost aleasă să pozeze în Playboy, unde a avut loc ședința foto, dar și care a fost reacția fanilor săi după apariția ei în Playboy. Vedeta nu a sps și suma pe care a încasat-o din celebra revistă, însă, a povestit ce a făcut cu banii câștigați din pictorial.

“Nu o să-ți spun suma, dar o să-ți spun că din banii aceia mi-am cumpărat o mașină, nou-nouță…un Ford Puma și au mai rămas ceva bani pe lângă”, a adăugat vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: