Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică, pe mâna medicilor esteticieni! Cum arată fostul iepuraș Playboy după schimbarea făcută: „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

Dana Săvuică, pe mâna medicilor esteticieni! Cum arată fostul iepuraș Playboy după schimbarea făcută: „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

GALERIE FOTO (3) Dana Săvuică, pe mâna medicilor esteticieni! Cum arată fostul iepuraș Playboy după schimbarea făcută: „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes de ani buni. A devenit celebră după aparițiile sale în revistele Playboy și de atunci a fost foarte apreciată pentru frumusețea ei. Trecută de 50 de ani, a simțit că este momentul să facă o schimbare și a apelat la ajutorul medicului estetician.

Dana Săvuică și-a operat sânii

Dana Săvuică este eunul dintre cei mai apreciați foști iepurași Playboy, care s-a bucurat de mare succes pe vremea când revista era în vogă. A fost un model foarte apreciat pentru formele sale naturale, dar a ajuns la vârsta de 53 de ani și a simțit că trebuie să facă o schimbare. Deși știe să își ascundă perfect anii și este într-o formă de zile mari, a vrut să devină cea mai bună versiune.

Blonda este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce este nou. Nici de data aceasta nu s-a sfiit și i-a anunțat că și-a micșorat sânii și a dat detalii despre cum a decurs operația, dar și cum se simte după intervenție. A publicat și primele imagini cu sânii proaspăt refăcuți, remodelați, semn că este foarte mândră de rezultate și se simte bine în pielea ei, deși mai este drum lung până la rezultatul final.

„Hei, dragilor! Dacă tot am postat astăzi de dimineață înainte de operație, vă sunt datoare și cu un mesaj de după operație. Totul a decurs bine, acum trebuie să aștept 3 ore după operație să pot bea ceva, am gâtul așa pentru că știți că este un tub pe care ți-l bagă în timpul operației. Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd, așa că va țin la curent cu starea mea dar încă sunt foarte amețită de la anestezie așa că mă voi culca la loc”, povestea aseară, pe pagina ei de Instagram, Dana Săvuică, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz din generație de aur.

De ce s-a operat Dana Săvuică

Dana Săvuică se simte foarte bine după operație și astăzi merge acasă. Timp de două luni va trebui să poarte o bustieră non-stop, care să modeleze perfect sânii și să îi aducă la forma lor cea mai bună. Este deja mulțumită de rezultat și îl privește cu drag.

„Domnul doctor a sunat personal la spital și a spus că trebuie să-mi pun imediat bustiera medicală și mi s-a spus că trebuie să stau cu ea nonstop, cel puțin 2 luni de zile și așa o să fac. Bustiera susține sânii și ajută la refacerea lor și gata, m-am conformat!”, a mai adăugat vedeta.

Vedeta a luat această decizie pentru că sânii naturali deja nu mai aveau o formă tocmai bună. Blondina a mărturisit că nu arătau foarte rău, dar deja aveau o greutate prea mare, începuseră să se lase și o incomodau, ba chiar îi provocau dureri de spate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: