Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: „Eu i-am purtat cu drag toată viața mea”

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: „Eu i-am purtat cu drag toată viața mea”

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: „Eu i-am purtat cu drag toată viața mea”

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor. Iată de ce!

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor

Dana Săvuică, fostul model Playboy, a ajuns la 53 de ani și are de gând să-și facă singură un cadou semnificativ. Prezentatoare de televiziune şi influencer a mărturisit că din cauza menopauzei i-au crescut semnificativ sânii și a luat hotărârea să îi micșoreze.

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana în Rio De Janeiro și am realizat acest lucru. E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură.

Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un cadou’.

Am trecut pe la mai mulți doctori, m-am oprit la esteticianul Dameh, pentru că  îmi place cum lucrează. Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație. Deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin”, a declarat, pentru Playtech.ro, Dana Săvuică.

Dana Săvuică: „Simt aici că mă trage la umeri”

Deși în urmă cu un an s-a operat la coloană, vedeta susține că încă are dureri care o conving că operația de micșorare a sânilor este vitală:

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară.

Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor” a mai spus Dana Săvuică.

Cum se menține Dana Săvuică?

Dana Săvuică a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru silueta sa, într-un reportaj difuzat de Știrile Kanal D. Mâncarea preferată a vedetei atunci când pleacă în destinații exotice este homarul. Atunci când este acasă, meniul este destul de diferit. Își scoate necesarul de proteine din omletă, unul din preparatele ei preferate.

„Cel mai mult mi-a plăcut mâncarea în Maldive. Am făcut o cură de fructe exotice: fructul dragonului, mango, banane mai puțin, pentru că ele îngrașă. Am mâncat și homar și fructe de mare”, a spus Dana Săvuică la Kanal D.

Dana a dezvăluit și o rețetă cu care, spune ea, își ține în frâu kilogramele. „O să am grijă să slăbesc în timp ce mănânc. Este o omletă foarte gustoasă. Am pus 100 de mililitri de apă. Poți s-o asezonezi cum vrei tu. Eu am tăiat ceapă și puține roșii. Poți să pui și ciuperci”, a spus Săvuică despre rețeta ei miraculoasă.

Dana a fost în ultima perioadă într-un adevărat turneu de relaxare în jurul lumii. La sfârșitul lunii iunie, vedeta a fost în Maldive, una din insulele tot mai căutate de celebritățile mioritice. De curând, Dana a bifat și Grecia!

De asemenea, Dana Săvuică a mărturisit că s-ar muta oricând în Maldive, fiind locul pe care l-a vizitat recent și care a încântat-o foarte mult. „M-aș muta în Maldive, pentru că e o feerie”, a mai spus Dana Săvuică.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: