Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a fost prins conducând fără permis! Ce pedeapsă i se aplică celebrului manelist

Dani Mocanu a fost prins conducând fără permis! Ce pedeapsă i se aplică celebrului manelist

Dani Mocanu a fost prins conducând fără permis! Ce pedeapsă i se aplică celebrului manelist

Dani Mocanu este din nou în vizorul aurităților după ce a fost prins de mai multe ori la volan fără permis. Ce pedeapsă îi vor aplica oamenii legii celebrului manelist?

Dani Mocanu a fost prins conducând fără permis! Ce pedeapsă i se aplică celebrului manelist

Dani Mocanu a fost acuzat de mai multe ori că a condus fără permis. În luna decembrie a anului trecut, dosarul penal al celebrului manelist a ajuns în mâinile judecătărilor din Pitești. Procesul se află deja la a treia înfățișare și oamenii legii i-au pus gând rău artistului. Aceștia încearcă să obțină pentru Dani Mocanu cea mai mare pedeapsă prevăzută în noul Cod Penal.

În anul 2017, Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a condus fără permis. Decizia judecătorilor a fost anulată pentru că urma să fie trimis în spatele gratiilor pentru săvârșirea altei infracțiuni. Celebrul manelist tocmai ce lansase o piesă ce instiga la ura împotriva femeilor. Artistul nu a fost de acord cu acuzațiile judecătorilor, potrivit cărora trebuia să ajungă la închisoare timp de șase luni.

Nu de mult, Dani Mocanu a lansat o altă melodie. În videoclipul piesei respective apare un leu care pare a fi supus unor abuzuri fizice. Tocmai din acest motiv, Dani Mocanu a ajuns din nou în fața procurorilor și i s-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. De asemena, manelistul are un dosar pentru proxenetism. La momentul acela a fost trimis în judecată și a fost arestat preventiv. Pedeapsa pe care procurorii i-au aplicat-o manelistului pentru fapta respectivă este de 10 ani.

Ce avere are Dani Mocanu

Dani Mocanu este un cunoscut cântăreț de manele. Este mereu în topuri pe Youtube, iar creațiile sale transmit mesaje controversate care îi aduc o anumită reputație acestuia. Însă cântărețul nu sa schimbat din cauza criticilor aduse și își trăiește viața după bunul lui plac.

Datorită celebrității din mediul online, Dani Mocanu a reușit să strângă o avere impresionantă. Însă puțini știu ce sume învârte cântărețul și mai ales cu ce se ocupă atunci când nu filmează pentru clipurile sale. Manelistul Dani Mocanu deține bunuri precum bolizi de lux: un Porche Panamera, a cărui preț se situează undeva la 40.000 de euro și un BMW. Acesta mai deține și o vilă ieșită din comun, pe care a construit-o într-un sat din Argeș. Faptul că a fost mai mereu în trending pe Youtube, având și milioane de urmăritori, banii care au intrat în conturile lui nu sunt deloc puțini. Acesta își estimează veniturile undeva la câteva milioane de euro.

”În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta…Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a mărturisit Dani Mocanu.