Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Dani Mocanu? Puțină lume știe ce face acesta când nu filmează

Ce avere are Dani Mocanu? Puțină lume știe ce face acesta când nu filmează

Ce avere are Dani Mocanu? Puțină lume știe ce face acesta când nu filmează

Dani Mocanu este un cunoscut cântăreț de manele, provocând deseori controverse prin creațiile sale. Însă puțini știu ce avere are cântărețul și ce face în timpul lui liber. 

Ce avere are Dani Mocanu

Dani Mocanu este un cunoscut cântăreț de manele. Este mereu în topuri pe Youtube, iar creațiile sale transmit mesaje controversate care îi aduc o anumită reputație acestuia. Însă cântărețul nu sa schimbat din cauza criticilor aduse și își trăiește viața după bunul lui plac.

Datorită celebrității din mediul online, Dani Mocanu a reușit să strângă o avere impresionantă. Însă puțini știu ce sume învârte cântărețul și mai ales cu ce se ocupă atunci când nu filmează pentru clipurile sale. Manelistul Dani Mocanu deține bunuri precum bolizi de lux: un Porche Panamera, a cărui preț se situează undeva la 40.000 de euro și un BMW. Acesta mai deține și o vilă ieșită din comun, pe care a construit-o într-un sat din Argeș.

Faptul că a fost mai mereu în trending pe Youtube, având și milioane de urmăritori, banii care au intrat în conturile lui nu sunt deloc puțini. Acesta își estimează veniturile undeva la câteva milioane de euro, scrie playtech.ro.

”În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta…Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a mărturisit Dani Mocanu.

Înainte de a se apuca de cântat, Dani Mocanu a fost fotbalist, jucând la câteva echipe cunoscute.

„Am fost capitan la varsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucuresti. Am jucat până la vârsta de 18 ani fotbal, pot să spun că am jucat la un nivel destul de mare. Am jucat si la FC Arges la noi, când era FC Arges la noi.Am jucat chiar si în Italia la Napoli, dar am ales calea artistică, poate așa a vrut Dumnezeu. Și în momentul când jucam fotbal, tot mai fredonam din când în când câte ceva”, a declarat Dani Mocanu într-o emisiune TV.

Dani Mocanu a anunțat că se lasă de muzică

În vârstă de 29 de ani, Dani Mocanu pare că este mulțumit de ceea ce a realizat până acum. Însă, la finalul anului trecut, manelistul a anunțat că ar intenționa să se retragă din muzică, pentru a dedica restul zilelor lui Dumnezeu. Potrivit convingerilor acestuia, nu ar fi ajuns nr.1 în trending, dacă nu ar fi avut ajutor din partea divinității.

”Aleg să pun stop pentru Dumnezeu. Consider că am ajuns la un punct în care e nevoie să fac și eu pentru el. Dacă Dumnezeu m-a luat de jos și m-a făcut forță,  nu e normal ca eu să-i fac pe plac, să-i aduc jertfă?!

Am 2,5 milioane de persoane care-mi urmăresc activitatea pe YouTube și o să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane să-l urmeze pe Dumnezeu.Am ales să pun stop și pe 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci mai am de lansat 5 proiecte muzicare, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt. Voi cânta muzică duhovnicească și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete către Dumnezeu. Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu”, după cum declara artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: