Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a pus STOP muzicii! Care a fost ultimul mesaj al artistului

Dani Mocanu a pus STOP muzicii! Care a fost ultimul mesaj al artistului

Dani Mocanu a pus STOP muzicii!

Dani Mocanu a pus STOP muzicii! Dani Mocanu s-a ținut de cuvânt și și-a întristat fanii! De ieri, Dani Mocanu s-a lăsat de muzică și a decis să ia calea Bisericii. Artistul a publicat ultima piesă, acolo unde își spune povestea de viață! Artistul a fost întotdeauna aproape de divinitate, chiar dacă a avut și probleme cu legea!

Dani Mocanu a pus STOP muzicii! Care a fost ultimul mesaj al artistului

Dani Mocanu a pus STOP muzicii! De ieri, Dani Mocanu nu va mai scoate nicio piesă. Artistul a decis să ia calea Bisericii și să renunțe la muzică. Cu toate că și-a anunțat fanii cu câteva luni înainte că va recurge la acest gest, aceștia nu au crezut că manelistul a vorbit serios. EI bine, a venit momentul! Dani Mocanu a pus STOP muzicii!

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar de azi înainte vom vorbi la trecut despre cariera sa muzicală, pentru că de ieri, Dani a decis să se retragă din muzică. Motivul? pentru a se dedica în întregime bisericii. Pe 31 decembrie, acesta și-a anunțat fanii că va lansa ultimul proiect muzical de manele. Acesta le-a spus că va renunța complet la muzică din 2021 și se pare că s-a ținut de cuvânt!

Înainte cu câteva minute înainte de trecerea în noul an, Dani Mocanu a lansat ultima piesă pe canalul său de Youtube. În mai puțin de 24 de ore, aceasta a strâns peste 1 milion de vizualizări. În noua piesă, manelistul vorbește despre viața sa și despre modul în care și-a câștigat existența de-a lungul anilor. La final de carieră, Daniel Mocanu a postat un mesaj emoționant la comentariul piesei și le-a povestit tuturor cum și-a câștigat primii bani. „Când am început sa cant eram amărât. Abea aveam niște haine pe mine cumparate cu niște bănuți strânși … casa nu aveam, dar in schimb aveam multe greutăți și datorii ! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan … își vedeau de ale lor … însă eu am sperat și am luptat ca un robot … ca un robot setat sa câștige. Am avut încredere in Dumnezeu și știam ca EL imi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit in tot ceea ce am făcut„. a spus Dani.

Dani Mocanu a renunțat la muzică

Dani Mocanu nu va mai cânta, întristându-și fanii. În mesajul său de adio, artistul i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce i s-a oferit, iar de-a lungul carierei sale vedeta a fost aproape de divinitate.

”Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar … dar nu orice milionar … un milionar care nu și-a lăsat familia … un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam … un milionar care nu a uitat de cei amărâți … un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor … iar EL știa asta … știa sufletul meu … altfel nu intervenea !!! Te iubesc Doamne ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc ❤️🙏 Ramâneti cu bine dragii mei fani ❤️😞”, a mai scris Dani Mocanu în postarea de pe YouTube!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: