Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu s-a răzgândit! ”În noaptea de Revelion…”

Dani Mocanu s-a răzgândit! ”În noaptea de Revelion…”

GALERIE FOTO (4)

Dani Mocanu și-a șocat fanii cu anunțul prin care declara că renunță la muzică.  ”Regele Vizualizărilor” a făcut un alt anunț cu privire la această decizie. 

 

Dani Mocanu s-a răzgândit!

Dani Mocanu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că va renunța la muzică și că i se va dedica lui Dumnezeu prin cântări duhovnicești. Manelistul a anunțat, inițial, că va renunța la muzică de pe data de 7 ianuarie. Însă, pare că s-a răzgândit. Cântărețul de manele este pregătit să renunțe mult mai repede la muzica care l-a consacrat.

Celebrul manelist le-a spus celor care îi iubesc și îi apreciază hiturile că se va opri din a cânta manele fix în noaptea de Revelion. Artistul a anunțat că toate celelalte proiecte care trebuiau lansate până pe 7 ianuarie vor fi lansate până la finalul lunii decembrie. Dani Mocanu a motivat că vrea să fie cât mai repede aproape de Iisus și să-L slăvească așa cum se cuvine.

”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om. Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a fost anunțul făcut de Dani Mocanu pe contul personal de Instagram .

”Regele Vizualizărilor” a motivat decizia renunțării la muzică prin faptul că atât el, cât și familia lui au fost mereu credincioși, iar acum a venit momentul să-I mulțumească lui Dumnezeu pentru tot binele care L-a făcut pentru el și pentru că a ajuns în punctul în care este acum, datorită Lui.

”Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”,  a spus Dani Mocanu în ziua în care a anunțat că se retrage din muzică.

Dani Mocanu consideră că a ajuns unde a ajuns doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (…) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a mărturisit Dani Mocanu într-un vlog de pe canalul său de YouTube.

Mai mult, manelistul a declarat că va renunța la viața desfrânată și plină de belele și vrea să se pocăiască. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, artistul le-a spus fanilor că o să facă tot posibilul să îi convingă pe cât mai mulți să se pocăiască și să urmeze Calea Domnului.

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, le-a mai spus Dani Mocanu fanilor săi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: