Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, citat din nou de poliție! Care este motivul

Dani Mocanu, citat din nou de poliție! Care este motivul

Dani Mocanu, citat din nou de poliție!

Dani Mocanu, citat din nou de poliție! Dani Mocanu are din nou probleme cu poliția. Manelistul este din nou în vizorul poliției, după ce a lansat o nouă piesă, având un limbaj jignitor la adresa autorităților din România.

Dani Mocanu, citat din nou de poliție! Care este motivul

Dani Mocanu, citat din nou de poliție! Manelistul Dani Mocanu nu mai scapă de probleme. Artistul are din nou probleme cu legea, după ce a lansat o nouă piesă. După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost audiat, după ce a fost acuzat că a folosit un leu rănit în videoclipul său, acum, Dani Mocanu a fos citat din nou de poliție, după ce a lansat o nouă piesă, în care jignește autoritățile din țară. Se știe că fiecare piesă a sa are multe vizualizări pe YouTube, dar acum manelistul i-a șocat până și pe fanii săi. Mocanu a lansat o piesă în care are un limbaj ofensator la adresa polițiștilor. ”Mă așteptam oricum”, a spus Dani Mocanu, conștient de ceea ce va urma, în urma lansării piesei. Peste câteva zile, Dani Mocanu se va lăsa de muzică, cel puțin, acesta este mesajul cu care și-a șocat fanii. Cu toate că a anunțat că va renunța la cariera sa pe 7 ianuarie, manelistul s-a răzgândit și a spus că va face acest lucru în noaptea de Revelion. ”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om. Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu, audiat din cauza leului rănit

În urmă cu câteva săptămâni, Dani Mocanu a fost dus la audieri, după ce în videoclipul său a apărut un leu rănit. După ce mai multă lume a vizionat clipul postat de Mocanu, au fost sesizate mai multe cereri la adresa manelistului, după ce leul care apare în videoclipul său, arăta foarte rău. În imagini se poate observa că animalul sălbatic era rănit la picior și era malnutrit. Ulterior, anchetatorii din județul Argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, și au decis să-l audieze pe artist.

La rândul lui, Dani Mocanu a reacționat pe pagina de Facebook, după ce mascații au intrat să-i percheziționeze casa. „Mascații au venit in căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul?”. Totodată, manelistul a scris un mesaj în limba engelza, spunând că ceea ce pare a fi o rană, ar fi, de fapt, un efect special produs de machiaj. „Legal Disclaimer : no one was harmed in the making of this film. This is special effects make-up, not a real injury ! /Avertisment: nimeni nu a fost rănit la turnarea acestor imagini. Sunt efecte speciale de machiaj, nu este o rană adevărată” a scris persoana care administrează contul de Youtube al lui Dani Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: