Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu este percheziționat de polițiști. Artistul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor

Dani Mocanu este percheziționat de polițiști. Artistul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor

Dani Mocanu este percheziționat de polițiști

La această oră au loc percheziții masive acasă la Dani Mocanu. Manelistul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor, în urma videoclipului în care acesta apare alături de un leu plin de răni. Trei locuințe vor fi percheziționate de către autorițăți.

Dani Mocanu este percheziționat de polițiști. Artistul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor

Dani Mocanu este percheziționat la această oră de polițiștii din cadrul IPJ Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, fiind acuzat de cruzime împotriva animalelor. De asemenea, conform unor surse judiciare, se fac cercetări la trei locuințe, la Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât și un studio dinjudețul Ilfov. Manelistul a creat un val de critici după ce a lansat videoclipul piesei „STOP România”, după ce în filmare acesta apare alături de un leu rănit la o slab, semn că ar fi subnutrit. Astfel, videoclipul cu animalul sălbatic a stârnit reacții negative pe rețelele de socializare, iar mai multe persoane au făcut sesizări la Poliție și la Garda Națională de Mediu. Totodată, prin persoanele care au anunțat autoritățile cu privire la felul cum arată leul, a fost și politicianul Tudor Ionescu. „Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA” unde apare un leu cu răni multiple. Toleranţa mea e considerabilă, dar ea se opreşte la cruzimea împotriva animalelor”, a anunţat politicianul Tudor Tim Ionescu.

Mai mult, Dani Mocanu a declarat că este dezamăgit de cetățenii din România, pentru că a fost criticat că a folosit în videoclip un leu rănit. „Mă, care dintre voi ați avut leu? Care dintre voi ați avut lei acasă de cunoașteți voi comportamentul unui leu?Care dintre voi știți cum trebuie să controlezi un leu, cum să-l bați, cum să-l chinui? Care dintre voi cunoașteți toate tehnicile astea? Să puteți voi arunca cu piatra și să spuneți voi că am chinuit leul?„, întreabă cu aroganță Dani Mocanu într-un videoclip pe Youtube.

Dani Mocanu reacție după ce Poliția i-a deschis un dosar penal

După ce a aflat că are din nou un dosar penal din partea Poliției Argeș, deschis pentru rele tratamente și cruzime împotriva animalelor, Dani Mocanu a reacționat în mediul online. „Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu„, a spus Dani Mocanu, într-un clip postat pe YouTube.

Oamenii legii fac aceste percheziții pentru a astabili cu siguranță toate împrejurările în care s-a produs această faptă, și să verifice asigurarea condițiilor de asistență medicală și de adăpost pentru leu. Cu toate că în filmare se pot vedea ranile leului cu ochiul liber, Dani Mocanu a spus că a fost doar un machiaj profesional. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a anunțat IPJ Argeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: