Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu? Manelistul nu a prea dat pe la şcoală

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu? Manelistul nu a prea dat pe la şcoală

Dani Mocanu

Dani Mocanu a devenit foarte faimos într-un timp relativ scurt și, mai mult decât atât, el a ajuns pe locul 11 în topul trending al YouTube din întreaga lume. Totuși, pentru a atinge acest succes, cântărețul nu a urmat o educație aleasă. Iată ce studii are, de fapt, Dani Mocanu.

Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Artistul a spus adevărul

Dani Mocanu nu se ferește să recunoască ce studii a urmat. Acestuia nu îi este rușine să spună că nu a urmat o facultate și nici măcar nu a terminat 12 clase. Astfel, Dani Mocanu a făcut doar 9 clase și s-a retras de la școală după ce a terminat clasa a IX-a.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, i-a lămurit Dani Mocanu pe fanii lui.

Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat în niciun fel să câștige foarte mulți bani, după cum spune chiar el. Astfel,  Dani Mocanu spune că pentru o singură cântare făcea undeva între 3.000 și 5.000 de euro.

”Până anul trecut am făcut de la 3.000 de euro până la 5.000 de euro. Dar acum nu mai pot face indiferent de sumă”, a zis Dani Mocanu.

Cântărețul a anunțat că nu va mai cânta începând din 2021, aceasta fiind o decizie definitivă. El vrea să fie mai aproape de Dumnezeu și să cânte doar muzică bisericească.

Dani Mocanu, doar penal pentru leul rănit din clipul său

Dani Mocanu este acum în mijlocul unui nou scandal. Aceasta a lansat în urmă cu o săptămână videoclipul pentru melodia „Stop România”, în care apare un leu. Mai mulți oameni au depus plângeri împotriva cântărețului, pentru că animalul avea răni vizibile și părea subnutrit. În consecință, autoritățile au luat măsuri și au dechis dosar penal pe numele cântărețului.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Verificările efectuate de poliţiştii până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”, transmite IPJ Argeș.

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul este sănătos și acela a fost doar un machiaj de scenă.

„…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului.

„Nimeni nu a fost rănit în timpul filmărilor. E un machiaj special, nu o rană reală!”, se arată acum în clipul de pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: