Redactia.ro
Home » Știri » Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit: ”Nu s-a întâmplat nimic ilegal”

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit: ”Nu s-a întâmplat nimic ilegal”

GALERIE FOTO (3) Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit

Dani Mocanu a provocat un val de reacții în mediul online după ce  a postat noul său videoclip pe Youtube. Clipul are în prim-plan un leu, vizibil rănit și maltratat. 

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit

Tudor Tim Ionescu, candidatul PRO România la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a făcut două sesizări, una la Poliție și una la Garda Națională de Mediu, împotriva lui Dani Mocanu. Acesta l-a acuzat pe artist pentru maltratare de animale.

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit

”Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA ” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranța mea e considerabilă, dar ea se oprește la CRUZIMEA ÎMPOTRIVA ANIMALELOR”, a anunțat Tudor Tim Ionescu.

Melodia manelistului Dani Mocanu, intitulată ”Stop România” a strâns până acum patru milioane de vizualizări și se afla pe primul loc în Trending pe Youtube, potrivit gandul.ro.

Imediat după ce a fost publicat, mai multe persoane au comentat cu privire la animalul chinuit în videoclip. Unii dintre aceștia au considerat că greșește și că trebuie rezolvată problema, alții, fanii artistului, au considerat asta un lucru normal.

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit

”Acest animal este clar în chinuri groaznice, iar acest lucru este mediatizat! Nu mă înspăimântă doar faptul că acest tip îl tratează ca pe un obiect, ci şi ideea că stă închis într-o cuşcă, probabil, unde este bătut şi schingiuit, zi de zi. Sunt convinsă că există asociaţii sau oameni binevoitori care îl pot îngriji, atunci de ce el este încă pe mâinile acestor oameni? Promit, că acest caz va fi mediatizat şi în afară, cel puţin în Italia şi Germania, şi că dacă autorităţile nu se sesizează, o vom face noi, OAMENII!”, scrie o altă persoană pe pagina de Facebook.

Dani Mocanu a reacționat cu privire la acuzații

Manelistul Dani Mocanu nu a putut sta deoparte, astfel că a reacționat la acuzațiile primite. Într-un video postat pe YouTube, acesta a explicat că animalul este tratat „ca un bebeluş”, că are „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”. Ba chiar mărturiseşte că pentru a apărea în videoclipul său, leul a avut parte şi de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai fioros. Manelistul  mărturiseşte şi că nu se teme de poliţie, pentru că „nu s-a întâmplat nimic ilegal”.

Manelistul a mai spus că este foarte dezamăgit de poporul român, subliniind că „am cel mai mare suflet din România și nu mi-e frică de nimic pe pământul ăsta”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: